Els ventiladors de Faro Barcelona a Lightfair International Chicago

Faro Barcelona ha participat per primera vegada a Lightfair International (LFI) a Chicago durant els dies 8,9 i 10 de maig. “Aquesta fira és una bona oportunitat per conèixer com funciona el mercat i parlar amb els prescriptors. És una bona plataforma per buscar nous partners” ens explica Salvador Martí, Sales Manager de Faro Barcelona.

stand_general_lfi_faro_barcelona

Durant aquesta incursió en el mercat americà, la firma d’il·luminació i ventilació ha presentat una amplia mostra dels seus ventiladors. D’una forma molt original, ja que alguns estaven instal·lats a la paret perquè el visitant pugui veure les característiques del producte, Faro Barcelona ha seleccionat ETERFAN i MINI ETERFAN, JUST FAN en coure i fusta, TUBE FAN i TYPHOON.“El nostre producte ha agradat moltíssim. L’impacte que hem tingut en aquest mercat tant tradicional ens fa posicionar-nos com una marca exclusiva, caracteritzada pel frescor i la originalitat” diu Salvador Martí després de preguntar-li sobre l’acollida dels productes entre els visitants.

indoor_lighting_faro_barcelona

Juntament amb els ventiladors també es va exposar una mostra d’il·luminació interior. Les sobretaules MINE de Nahtrang, guardonades amb el German Design Award 2018, HOSHI portàtil de xJeR Studio i dos dels productes estrelles de Faro Barcelona, HOOK by Oiko Design i guardonat amb el Red Dot i la presentació en exclusiva de TAKE AWAY.La selecció d’interior s’ha complementat amb algunes làmpades pensades especialment per hotels i restaurants. L’aplic SUAU en format lector o lector amb lleixa, són un disseny de Nahtrang i una opció genial per la il·luminació de les habitacions d’hotel.

STOOD aplic ha sigut un dels dissenys que més ha agradat per la seva pantalla de fusta. Aquest disseny de Lúcid ha captat l’atenció d’interioristes i dissenyadors.

Per acabar la selecció d’interior, ACADEMY. Aquest aplic té un disseny minimalista i industrial que casa molt bé amb els gustos americans.

outdoor_lighting_faro_barcelona

Finalment, la firma també ha volgut presentar les seves lluminàries per exterior. Les balises i aplics BU-OH premiats amb el German Design Award 2018, SHADOW d’Alex&Manel Lluscà i la balisa STICKER.

En referència als aplics d’exterior els visitants van poder veure TONE en blanc i negre, FUTURE i l’aplic-estaca FLOW.

“Els ventiladors han causat molt bona impressió, encara que la il·luminació també ha agradat sobretot en referència a les làmpades portàtils i pel jardí” ens diu Alexandra Box, Export Area Manager de Faro Barcelona.

La participació de Faro Barcelona a LFI ha sigut molt positiva, el número de leads i el feedback obtingut ens indiquen que és un mercat fort i la nostra presència ha impactat positivament. Seguirem treballant en el posicionament en aquest mercat.