Els preferits de l’Estibaliz Martin

La interiorista basca Estibaliz Martin porta anys treballant en grans obres de rehabilitació, interiorisme i disseny. Des de fa més de cinc, a més, dirigeix el seu propi estudi i crea projectes integrals personalitzats i cuidats fins a l’últim detall per a satisfer als seus clients.

Potser per això ja fa temps que compta amb les lluminàries de Faro Barcelona. Conèixer bé a les persones que ocupessin el lloc l’ajuda a prioritzar, a crear espais moderns i funcionals, i a triar la il·luminació més adequada per a cadascun d’aquests reptes.

En un dels seus últims projectes ha triat la làmpada de peu BERNI per a il·luminar el saló. És un espai gran amb un racó al costat del sofà que requereix d’una llum de suport i que, gràcies al seu acabat blanc, casa amb la decoració moderna i minimalista. Un altre favorit de Estibaliz és la serie LINK que en un altre espai ha col·locat en versió sobretaula, en tots dos costats del llit i recolzats en el capçal. En aquest cas és important que es pugui dirigir el feix de llum i actuïn com a llum de lectura. I si hi ha una col·lecció completa que la interiorista ha utilitzat en més d’un racó de la casa aquesta és LINDA. En versió penjant li ha servit per a banyar la zona central d’una taula de menjador, ja que manté un estil clàssic atemporal per a combinar amb qualsevol acabat dels mobles. I en versió de sobretaula, per a il·luminar l’entrada i trencar amb el classicisme d’un moble rústic.