alegre design
Alegre Design es dediquen a dissenyar productes, plantejar noves solucions i utilitats per articles quotidians a través de la innovació i el disseny. Els seus productes han sigut guardonats amb Red Dot Design Award, IF Product Design Award, Premis Delta i Designpreis Deutschland.

Alegre Design és un estudi de disseny industrial localitzat a Sueca (València), i fundat per Marcelo Alegre a l’any 2000. El seu equip de treball esta format pel propi Marcelo i el dissenyador industrial Andrés Baldoví, juntament amb una amplia nòmina de col·laboradors externs. Ambdós dissenyadors entenen el disseny com un concepte global que s’aplica a tot el procés i on es té en compte la sostenibilitat, usabilitat, eficiència i compromís amb el medi ambient en cada un dels productes.

“Tenim un ampli coneixement de la indústria i els seus processos, el que ens permet aportar creativitat a tot el procés de naixement d’un nou producte. A més a més, hem desenvolupat una metodologia pròpia del treball que permet al client saber en tot moment en quina fase del procés creatiu que estem treballant.”