Devoció per LULA de Marina Milá

L’equip de Bop Arquitectura és el responsable d’aquests dos habitatges, l’objectiu de les quals era la necessitat de donar més llum a l’espai.

lula_vivienda_mascaro

Al habitatge Mascaró, l’equip necessitava afegir llum a aquest pis de 50m2. Per això es va fer una rehabilitació integral per retirar les divisions i obtenir zones comuns més àmplies on la llum de les finestres arribés a tots els racons.

El color predominant és el blanc i destaquen els armaris de fusta que donen calidesa i color a aquest pis. Per la il·luminació general trobem els encastables, donen homogeneïtat a tot el conjunt i per la il·luminació puntual, la sobretaula blanca LULA de Marina Milá.

lula detalle vivienda

En un altre dels seus treballs, la llar Agregació, Bop Arquitectura havia d’aconseguir el mateix que en l’anterior, fer arribar la llum natural a totes les estances i crear un safareig dins del habitatge respectant la organització que ja existia.

La làmpada LULA en blanc la trobem en diferents habitacions de la casa. En el dormitori principal s’utilitza com a llum d’ambient a la tauleta de nit. En la zona del safareig, LULA proporciona una llum d’ambient perfecte per donar calidesa a la llar.

lula dormitorio principal

LULA és un disseny atemporal, la estructura metàl·lica dóna sensació de lleugeresa i la pantalla de tela, calidesa. És un disseny versàtil ideat per multitud ‘espais, tal i com podem veure en aquestes dos exemples.

luz_ambiente_lavadero

Fotografia: Blanca Serrano