Detalls lumínics en aquest apartament coster

Quatre Coses és el responsable de la decoració d’aquest apartament situat a Blanes. Per dona la benvinguda, el penjant MINE de color blanc il·lumina l’entrada i encaixa perfectament amb un estil minimalista d’aquesta zona.

mine_colgante_entrada

La fusta i el vímet, així com l’organitzador de metall, el doten de funcionalitat i alhora segueixen les tendències actuals en decoració.

liz-1-colgante-salon-general

A la part del saló una cuina americana presideix la llarga estança. A l’illa de la cuina dos penjants de cristall LIZ-1 donen la llum adequada per cuinar, així com il·luminen de forma general aquesta zona.

L’aire mediterrani del saló donen sensació de calma i relax; i el cristall permet que la llum es difumini sense enlluernaments i a l’hora no es perd ni un lumen.

Una forma molt original d’il·luminar la taula del menjador és gràcies a l’aplic d’aire industrial que il·lumina de forma directa el quadre i el reflex de la llum incideix en la taula. Així doncs, es pot utilitzar sense que el comensal li molesti en excés la llum.

detalles

Finalment, en el dormitori de color blanc i blau els aplics CELIA amb el braç articulat li donen un toc retro i a la vegada industrial en aquesta habitació.

iluminacion_dormitorio

El dormitori és modern i funcional. El conjunt és un projecte d’interiorisme pensat per la vida actual i on la llum compleix una funció essencial en tots els ambients.