D’espai industrial a una llar càlida

L’empresa de reformes Sincro ha aconseguit convertir un espai de treball funcional en un increïble apartament per a una família de quatre persones. I per a aconseguir-ho ha comptat amb diferents ventiladors de Faro Barcelona.

L’objectiu de l’estudi era crear un espai obert i minimalista però que alhora fos una llar càlida i confortable. Barrejant tipus de fusta i materials de tot de tipus, aquest pis de Cornellà compta a més amb un sistema de control domòtic i elements de control solar. La ventilació del menjador s’ha resolt amb el ventilador de color blanc IBIZA. El seu disseny discret el fa ideal per a una estança com la triada i les seves tres pales perfecte per a la ventilació d’espais grans com és el saló. Per a les habitacions, en canvi, s’ha comptat amb el model OBOE, també blanc. És una mica més petit que l’anterior i segueix amb la línia de disseny minimalista i funcional.

Tots dos tenen funció inversa, per la qual cosa es podran utilitzar també a l’hivern millorant el sistema de calefacció. Dues bones eleccions per a aportar confortabilidad a una reforma plena de detalls que s’ajusta perfectament a la vida familiar.