IniciDescobreixStoriesTot el que hem après amb Mikmax Barcelona.
Tornar

Tot el que hem après amb Mikmax Barcelona.

30 Dic 2019

Els petits grans plaers de cada dia.

Estrenem any i col·laboració amb la marca de teixits Mikmax Barcelona, que podreu trobar entre les pàgines del nostre nou catàleg. Amb Cristina Montaña, ànima de la firma, compartim la passió i l'objectiu de transmetre, a través dels dissenys, la comoditat i el confort.

Mikmax Barcelona dissenya i fabrica roba de llit amb matèries primeres d'alta qualitat i gràcies a això s'ha convertit en una aliada dels moments de descans, dels petits plaers que ens permetem en la llar, de la calidesa i el benestar. La seva creadora ho té clar: “dissenyo pensant en les sensacions que vull sentir quan arribo a casa meva després d'una jornada completa com a dona treballadora, amiga, mare”.

Un exemple d'això és l'èxit de les seves fundes nòrdiques fabricades amb cotó orgànic, que segurament els seus clients gaudeixen abans de ficar-se al llit. Per a les estones de descans o en companyia, per a Mikmax Barcelona la comoditat també és envoltar-se de persones i objectes que facin la vida més fàcil i que ens permetin viure petits grans moments de plenitud un dia qualsevol. El contacte dels teixits amb la pell, un descans lleuger, simple i natural.  Amb aquesta filosofia conscient i serena no és d'estranyar que trobéssim els companys perfectes per a les noves lluminàries de Faro Barcelona. Convençuts que els objectes ens traslladen a l'estil de vida que volem, teníem clar que part de la nova col·lecció havia d'evocar el benestar que també transmeten els teixits de Mikmax.

En aquest nou catàleg trobareu dissenys moderns i funcionals com la làmpada GUEST que és ideal al costat del llit, noves pantalles de ratán i tela encintada que us acostaran a materials més purs i naturals i a una projecció de la llum desigual, gairebé màgica. Les col·leccions SAVOY, FOLD o l'aplic NOON per a donar-li un altre aire a la il·luminació de dormitori, o innovacions de teixits amb el disseny CADAQUÉS per a la il·luminació exterior. Hem volgut democratitzar-nos encara més i crear sèries totalment combinables tant per a interior com exterior, com la nova SAIGON, i no oblidar els models més clàssics com BIANCA. En la ventilació continuem apostant per models de totes les grandàries i èxits com el JUST FAN en més acabats. Tots amb la millor tecnologia i preparats per a refrescar i acomodar un negoci o llar.

Al llarg de les pàgines del nostre nou catàleg trobareu espais recreats amb les nostres lluminàries i els tèxtils de Mikmax Barcelona. Una col·laboració que va molt més allà del material gràfic, que ens ha fet viatjar a l'espai de treball d'aquesta marca, una casa enmig del bosc amb grans finestrals on observar la llum al llarg del dia, sentir i fluir.

Per a aquest any nou us regalem moments amb els vostres, que trobeu cada dia almenys una alegria, un moment de llum i tranquil·litat. Que amb les lluminàries i els ventiladors de Faro convertiu els vostres espais en llocs confortables on ser vosaltres mateixos. I que tingueu molts moments de relax com els que us proposa Mikmax Barcelona amb teles comodíssimes que es fonguin en la vostra pell i que us ajudin a parar per a després seguir endavant.