IniciDescobreixStoriesTAKE AWAY il·lumina el jardí de l’Ambaixada Italiana durant els Elle Gourmet Awards
Tornar

TAKE AWAY il·lumina el jardí de l’Ambaixada Italiana durant els Elle Gourmet Awards

04 Jul 2018

TAKE AWAY ha conquerit als assistents d’Elle Gourmet Awards celebrats ahir per la nit als jardins de l’Ambaixada Italiana a Espanya.

cena_gala_take_away

Amaro Sánchez de Moya ha sigut la interiorista encarregada de l’ambientació de la festa. En aquesta IV edició de la fira gastronòmica d’Elle el fil conductor han sigut els tomàquets.

Grans figures del món de la cuina i del lifestyle s’han trobat i compartit taula en aquest esdeveniment. Per il·luminar els racons del jardí i els elements estrella d’aquesta nit, les taules, s’ha comptat amb el portàtil TAKE AWAY dissenyat per Nahtrang per Faro Barcelona.

fiesta_take_away

Sota el lema “el plaer dels sentits” més de 300 convidats han gaudit de la nit més “foodie” del grup Hearst. Un sopar espectacular i una gran festa posterior on predominaven les llums ataronjades i un ambient càlid, i no només per celebrar-se al mes de juliol.

iluminando_camino

La gran escala que portava al jardí, així cm els camins, van ser il·luminats amb més d’una trentena de TAKE AWAY negres que dibuixaven el camí de “rajoles grogues” cap el cor de l’esdeveniment.

Una nit espectacular amb grans rostres, com Patricia Conde i Sara Carbonero, que van posar junt a la nostra lluminària portàtil més viatgera.

sara_carbonero