IniciDescobreixStoriesNovetats en la línia tècnica de Faro
Tornar

Novetats en la línia tècnica de Faro

27 Ene 2016

Comencem el 2016 amb un munt de novetats. Més de 200 productes nous en il·luminació interior, exterior i ventilació; però no solament això. Hem integrat a la nostra pàgina web la línia tècnica, coneguda com Faro Pro

. faro pro
La presentació dels productes, les fitxes i les descàrregues de documents ara segueixen la mateixa línia que les de Faro Barcelona. Una interfície intuïtiva i neta que permet navegar i conèixer de forma àgil els nous productes per a il·luminació tècnica.

Aquest 2016 destaquem els nous mòduls de LED que permeten, segons les característiques de cadascun, ressaltar certs aspectes de la carn, el peix, la fruita o els teixits. Les noves lluminàries s'ajusten a les necessitats de cada comerç perquè la llum sigui òptima i la il·luminació encaixi amb les necessitats del local.

Són ara molt més eficients, ja que la tecnologia ha millorat per estar a l'avantguarda del mercat. Disponible el mòdul LED HE d'alta eficiència, l'alt rendiment en termes de lúmens/ watts ho converteixen en un dels més eficients del mercat.

Com a principal novetat destaquem COLIN i MINI-COLIN d'una, dues i tres llums. També destaca la versió reduïda d'alguns dels models més emblemàtics de la línia tècnica com el MINI-CYLINDER, MINI-OPTIC i MINI-SIGN. A més d'un conjunt d'accessoris per oferir una àmplia oferta de productes i donar una solució als projectes lumínics.

Com a element innovador trobareu Eblue, una unitat de control sense fil que permet crear una xarxa de malla amb diferents lluminàries i controlar-la a través d'un dispositiu mòbil. Aquest accessori intel·ligent permet crear ambients i regular la llum sense necessitat d'un nou cablejat.

Totes aquestes novetats, conjuntament amb els models anteriors, segueixen la filosofia de Faro Barcelona de presentar idees simples però enginyoses, on l'eficiència, la innovació i la llum són els protagonistes indiscutibles d'aquest 2016.