IniciDescobreixStoriesEstrenem nou Showroom a Barcelona!
Tornar

Estrenem nou Showroom a Barcelona!

Des de Faro Barcelona estem molt contents de poder presentar el nostre nou Showroom situat al carrer Princesa n52 a Barcelona, en ple barri del Born. Un espai recreat per a poder presentar una selecció dels nostres productes de disseny i d'il·luminació tècnica.

 

 

Per a celebrar els nostres 75 anys de llum, volíem oferir un lloc on compartir tendències i networking entre arquitectes, interioristas, dissenyadors i professionals del món de la il·luminació.

 

El nou espai Princesa comptarà amb una novetat, el Lighting Lab, un nou espai d'experimentació amb la llum que permetrà al visitant submergir-se de ple en el món de la llum.

L'objectiu és poder oferir solucions tècniques innovadores, sistemes de domòtica, eficàcia energètica i altres recursos per a crear l'escenari lumínic desitjat. Una oportunitat per a veure, tocar i provar tota la nostra selecció arquitectural i adaptar-nos així a les necessitats concretes de cada projecte.

 

 


Al nuestre showroom podràs trobar els nous conceptes d'il·luminació i sistemes de connectivitat i interacció amb l'entorn, que constitueixen una eina fonamental per a professionals.

 

Vols venir a visitar el showroom? Agenda una visita amb el nostre Showroom Manager al c/Princesa nº52.

 

New call-to-action