IniciDescobreixStoriesNit de guanyadors i revelacions als # Delta14
Tornar

Nit de guanyadors i revelacions als # Delta14

11 Jul 2014

Assistim a la 37 º edició dels Premis Delta al Disseny Hub, desenvolupada en el marc del FADfest. Cinquanta-tres seleccionats optaven a emportar un dels tan cobejats Delta d'Or o, si no, un Delta de Plata; i entre els seleccionats vam estar presents amb AKANE, el disseny de Pepe Llaudet.

akane delta

Però més enllà dels guanyadors, dues declaracions van marcar la nit. Una d'elles la va fer la mateixa presidenta d'ADI-FAD, associació encarregada d'organitzar els Premis Delta, que va revelar que tornen a ser biennals. Així que caldrà esperar fins a 2016 per a la propera convocatòria. Els comentaris de la presidenta del jurat internacional no van deixar indiferent als assistents. Inga Sempé instar tant a les escoles de disseny, com a les empreses a apostar pel disseny i la innovació, sense deixar de banda la funcionalitat dels productes.

delta14-oscar

El lliurament dels Premis Delta14 va començar a les 9 del vespre al Disseny Hub després de la recepció de rigor. L'encarregat de conduir va ser el presentador Òscar Dalmau, qui també va amenitzar la vetllada amb els seus tocs d'humor. Un breu repàs de tots els seleccionats va donar pas a que la presidenta del FAD, Nani Marquina, expliqués l'origen dels premis i remarqués l'èxit de la present convocatòria. Primer es van atorgar les medalles ADI, premis de reconeixement als estudiants i, tot seguit, es van introduir els Delta. Cadascun dels membres del jurat va fer entrega d'un premi. Començant pel Premi de opinió i continuant amb els cinc Delta de Plata; per acabar anunciant el guanyador, la lluminària Trick de iGuzzini. Enhorabona a tots!