IniciDescobreixStories MAIA et TOTEM lauréats d'un RedDot Award 2023 dans la catégorie Product Design.
Tornar

MAIA et TOTEM lauréats d'un RedDot Award 2023 dans la catégorie Product Design.

 

 

Els productes MAIA i TOTEM, han estat guardonats amb el prestigiós RedDot Award 2023 en la categoria de Product Design. Aquests dos dissenys destaquen per la seva funcionalitat i estètica, així com per la seva respecte al medi ambient i la seva integració en l'entorn.


La col·lecció TOTEM de balises d'exterior, dissenyada per Roger Vancells, destaca per la seva senzillesa i línies arrodonides d'inspiració brutalista, que emfatitzen la bellesa del formigó natural empleat en la seva fabricació. L'objectiu d'incorporar el formigó com a material principal és el d'agregar un llenguatge arquitectònic tradicional al disseny d'aquestes lluminàries, però sense impactar negativament en el medi ambient per a poder integrar-se perfectament amb l'entorn. 


La projecció lumínica bidireccional de TOTEM aconsegueix il·luminar 360è en el sòl, la qual cosa la converteix en un element integrat en l'entorn tant de dia com de nit. Aquestes balises per a exteriors proporcionen punts de llum per a indicar senderes, passadissos o jardins, i tenen un disseny amb línies simples i arrodonides, que ressalta la bellesa del formigó natural empleat en la seva construcció.

 

 

D'altra banda, la col·lecció MAIA dissenyada per Faro Lab destaca pel seu elegant acabat en negre, blanc i terracota, i pel seu difusor de cristall arrodonit que projecta una llum càlida i agradable. El llum MAIA compta amb un regulador per a ajustar la intensitat de la llum segons les necessitats de l'usuari. El marc del disseny amplia la font de llum i les xapes frontals permeten la customización per a projectes especials.

 
Aquesta lluminària ha estat premiada per la seva versatilitat, ja que pot usar-se com a llum de taula o de paret. A més, compta amb dues possibilitats d'instal·lació: directament a la paret o mitjançant cable.
 
 

 

Tots dos dissenys han estat reconeguts per la seva funcionalitat i estètica, així com per la seva respecte al medi ambient i la seva integració en l'entorn. Els productes MAIA i TOTEM de Faro Barcelona són una mostra de com la innovació en el disseny pot anar de bracet amb la sostenibilitat i les últimes tendències en el mercat de la il·luminació.


Descobreix tots els nostres productes guardonats en aquest enllaç.