IniciDescobreixStoriesLa nova col·lecció Architectural reforça l'aposta per una llum de qualitat al servei del benestar de les persones
Tornar

La nova col·lecció Architectural reforça l'aposta per una llum de qualitat al servei del benestar de les persones

 

Conscients de la importància de la cura de la il·luminació i amb la ferma convicció de fomentar la cultura de la llum per a afavorir el confort i el benestar de les persones, Faro Barcelona presenta el seu nou catàleg d'il·luminació arquitectural. L'edició més completa que la signatura ha tingut fins al present, amb més de 20 solucions que combinen disseny i tecnologia per a projectes d'il·luminació d'oficines, hospitality i residencial. Una eina de treball creada perquè arquitectes, lighting designers i altres professionals de la il·luminació puguin desenvolupar els seus projectes amb els millors resultats.

 

¡Descarga el nuevo Catálogo Architectural 2022! Descubre una luz de calidad al  servicio del bienestar de las personas.

 

 

Human Centric Lighting

 

La llum, la seva intensitat i temperatura de color, juguen un paper fonamental en la producció d'hormones que influeixen en l'estat d'ànim, l'activitat i el somni de les persones.

 

Aquesta nova col·lecció reafirma l'aposta de la signatura per una il·luminació centrada en les persones, la qual cosa es coneix com Human Centric Lighting: un nou concepte que busca simular, a cada moment, els nivells de la llum solar a la il·luminació d'espais interiors amb l'objectiu de garantir el benestar de les persones que habiten aquests espais.

 

Per aquest motiu, Faro Barcelona llança una completa col·lecció amb infinites possibilitats d'il·luminació, amb diferents òptiques, alts CRI, diverses temperatures de color, varietat de grandàries, acabats i formats. Tot això per a oferir la millor solució d'il·luminació que garanteixi el màxim confort visual i un major control d'enlluernament, així com una llum eficient i de qualitat.

 

Totes les propostes d'il·luminació maximitzen el seu rendiment i eficiència gràcies a la incorporació del control i la connectivitat, la qual cosa es denomina Smart Lighting.

 

 

 

Qualitat

 

La qualitat forma part de l'ADN de Faro Barcelona. Des de la concepció i els dissenys de producte, fins als assajos de funcionalitat i fiabilitat, així com la selecció de proveïdors, components i materials de primeres marques i les inspeccions que es realitzen en totes les etapes del procés de producció.

 

Per a garantir el seu compliment, la marca té implantat un sistema de gestió de qualitat basat en l'ISO9001.

 

 

 

Serveis d'il·luminació

 

El nou Catàleg Architectural no sols compta amb una àmplia gamma de lluminàries tècniques, sinó que a més ofereix el porfolio de serveis que Faro Barcelona posa a la disposició dels seus clients.

 

Servei de consultoria de projectes d'il·luminació.

 

Servei d'adaptació de productes de catàleg o creació de solucions totalment a mesura.

 

 

 

Solucions sostenibles

 

La cura del medi ambient és també un factor essencial de Faro Barcelona. Els components de cada lluminària són de màxima qualitat per a allargar la vida útil de cada producte i són també reparables, evitant així generar residus. L'opció de programar i automatitzar els sistemes lumínics afavoreix també la minimització de costos energètics, contribuint així a reduir l'impacte mediambiental.

 

El compromís de sostenibilitat de Faro Barcelona és compartit amb proveïdors per a garantir una cadena de subministrament més sostenible. Faro Barcelona compta també amb el decàleg d'embalatge sostenible. Caixes de cartó reciclable impreses a una sola tinta i sense grapes per a facilitar el desmuntatge i el seu òptim reciclatge.

 

S'ha eliminat també l'ús de bosses de plàstic, en el seu lloc s'utilitzen bosses de paper reciclable i encenalls de cartó per a una correcta protecció del producte durant el seu transport.

 

Totes les referències i serveis de Architectural les pots trobar en la web de Faro Barcelona www.faro.es. També està a disposició un espai exclusiu per a Architectural en el Showroom de Barcelona, carrer Princesa, 52, on experimentar amb la llum i amb les possibilitats tècniques dels productes que ofereix la marca.

 

New call-to-action