IniciDescobreixStoriesInaugurem showroom e Madrid amb docontract MAD
Tornar

Inaugurem showroom e Madrid amb docontract MAD

02 Mar 2020

La setmana passada va obrir les seves portes un nou showroom de marques d'equipament de la llar i contract a Madrid. Es diu docontract MAD i reuneix dotze empreses de més de trenta categories de producte per a oferir a arquitectes, interioristes, dissenyadors i promotors.

La il·luminació està representada per Faro Barcelona, que no hem volgut desaprofitar l'ocasió d'unir-nos a aquest projecte de networking i tendències en el cèntric barri de Salamanca. Gràcies a això, podreu trobar una gran selecció dels nostres productes de disseny i tècnic en un espai creat per a oferir solucions integrals a tota mena de projectes.

 

 

A la inauguració van assistir més de cent professionals, nombrosos mitjans de comunicació, Mar Vera de Welcome Design que va ser la responsable del disseny de l'espai i representants de CENFIM, l'organització promotora d'aquest ‘showroom col·laboratiu’. També algunes autoritats com Victor Medina, degà del Col·legi de Decoradors i Dissenyadors d'Interior de Madrid, que va animar als convidats a ‘implicar-se en les activitats, a contrastar les necessitats dels seus projectes i a plantejar reptes a les marques’.

Al costat de Faro Barcelona es poden trobar les marques Carinbisa, Duscholux, Floover, Sonae Arauco, JG Open Systems, RCR Deco, Supratex, Tarimatec, TM Cadirats, Villeroy&Bosch i Zennio.