IniciDescobreixStoriesGrup Faro participa en HOTEC Europe 2014
Tornar

Grup Faro participa en HOTEC Europe 2014

23 Oct 2014
En un entorn incomparable per propiciar el networking, el Abama Golf & Spa Resort a Tenerife, s'ha celebrat HOTEC Europe 2014 i Grup Faro ha estat allà. Un esdeveniment que pretén apropar tant a les centrals de compres hoteleres i operadors com als professionals interioristes i arquitectes a proveïdors nacionals i internacionals.

one-to-one-durante-HOTEC-Europe-2014

HOTEC Europe 2014 consisteix en tres dies intensos en un ambient de negocis orientat a resultats a través d'un programa que fomenta les interaccions professionals. Com? Fonamentalment de dues maneres, la primera és amb la participació en una sèrie d'entrevistes one-to-one d'uns 20 minuts de durada, prèviament planificades i que fomenten contactes molt qualificats.

Faro Barcelona a un meeting a HOTEC Europe 2014

I la segona que està basada en el propi format de l'esdeveniment, qualsevol trobada en HOTEC promou l'intercanvi de comunicació i idees, millors pràctiques i relacions de negoci futures. Els sopars, menjars i altres activitats han estat moments perfectes pel networking i per establir relacions de futur; ja que, per als assistents, el clima és perfecte per poder estar uns dies concentrats en el negoci.