IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona va presentar les seves novetats en Maison&Objet 2015
Tornar

Faro Barcelona va presentar les seves novetats en Maison&Objet 2015

28 Ene 2015

Sota el lema “Idees simples però enginyoses” i amb una selecció de 20 nous models, Faro Barcelona i Dresslight han presentat a la fira Maison&Objet de Paris les seves noves propostes per 2015.

 

Faro Barcelona at Maison&Objet

 

Per aquesta ocasió, Faro va escollir alguns dels seus models més decoratius, com OVO i ALP, una manifestació de la seva aposta per la constant innovació i disseny, que combinen a la perfecció amb l’estil, el concepte i l’elegància de la cita. Faro Barcelona s’ha mantingut fidel als espais diàfans, blancs i purs que contrastaven amb zones més íntimes i càlides en tons grisos. Un espai obert i corporatiu en el qual el producte ha sigut el protagonista absolut i que ha atret a cents de visitants de múltiples nacionalitats. En el nostre stand estaven algunes de les novetats en ventilació presentades per aquest 2015. JUST FAN, de estil industrial amb cos de metall i pales de policarbonat; ANDROS, de gran format i 6 velocitats, realitzat en acer amb pales d’alumini i WINCH, ventilador amb llum especial per ambients colonials, rústics o clàssics son les tres models amb els que Faro Barcelona manté la seva aposta per la eficiència i l’alt rendiment.

 

Room

 

En Maison&Objet s’ha pogut apreciar una selecció de les novetats de la companyia en il·luminació interior. En el nostre espai haureu pogut veure de prop a VOLTA una família atemporal creada per Estudi Ribaudí; ROOM, un aplic amb i sense lector elegant i equilibrat, dissenyat per Manel Lluscà i molts més. A més a més, s’han presentat diverses propostes que complementen famílies anteriors. Entre d’altres, el nou plafó de 4 llums de la sèrie RING de Manel Lluscà, un kit per convertir en penjant el popular plafó COCOTTE de Jordi Llopis i un plafó de cinc llums de la família RETRO, també de Manel Lluscà.

 

iluminación exterior

 

En el nostre espai també estaven exposades algunes de les novetats en il·luminació exterior. ALP, una sèrie de línies actuals que incorpora tecnologia LED; TAU, realitzat en alumini injectat amb un disseny compacte y altament estètic; VIEW, un aplic estètic, eficient i de formes futuristes de Estudi Ribaudí i BOO una lluminària portàtil d’exterior amb sistema touch lamp. Durant aquests 5 dies Faro Barcelona ha acollit clientes, dissenyadors i curiosos que han volgut conèixer els nostres nous productes de primera mà.