IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona s'uneix a l'Associació Professional de Dissenyadors d'Il·luminació
Tornar

Faro Barcelona s'uneix a l'Associació Professional de Dissenyadors d'Il·luminació

 

L'afiliació de Faro Barcelona a l'Associació Professional d'Il·luminació constitueix un pas cap endavant per a la signatura en el seu objectiu de promocionar la cultura de la Llum, oferint les solucions més innovadores des del respecte cap al medi ambient i amb la mirada posada en el benestar i la felicitat de les persones que estan en contacte amb la seva marca i productes.

 

L'empresa espanyola, líder en il·luminació i ventilació, s'ha unit a l'associació APDI, una plataforma que conjumina a professionals de la il·luminació arquitectònica, que destaquen pel seu desenvolupat sentit visual i per la seva capacitat de satisfer les necessitats estètiques i funcionals de cada projecte.

 

La APDI neix a la fi de 2018, fundada per un reduït grup de dissenyadors d'il·luminació que decideixen unir-se per a crear una associació amb visibilitat que aposta pel reconeixement institucional de la professió. En el seu defensa per la "cultura de la llum”, la APDI ret homenatge a l'excel·lència i la qualitat en els projectes d'il·luminació en benefici de la societat. Aquesta causa fundacional continua sent vigent avui dia.

 

Actualment, la APDI compta amb 140 socis i el seu objectiu és fomentar la professió del disseny d'il·luminació i establir els criteris per a millorar la il·luminació de les nostres ciutats i espais per a aconseguir una òptima expressió del disseny arquitectònic, tenint molt en compte l'adequat ús dels recursos energètics i el benestar dels usuaris.

 

Aquesta filosofia combrega amb les directrius de Faro Barcelona, empresa familiar fundada en 1945 a Barcelona. En els seus 75 anys de trajectòria, Faro Barcelona s'ha consolidat com una de les principals empreses del sector de la il·luminació i de la ventilació.

 

Actualment, la signatura exporta a més 130 països i dona servei a 7000 clients. Compta a més amb showrooms a París, Milà, Tòquio, Madrid i Barcelona.

 

Faro Barcelona promou un nou concepte de disseny accessible i basat en valors com el respecte, el benestar i la felicitat de les persones, amb un profund respecte per l'entorn.

 

En el seu camí cap a la sostenibilitat, la signatura ha posat en marxa una sèrie de canvis en els processos interns amb un doble propòsit: minimitzar l'impacte ambiental derivat de la seva activitat i maximitzar el seu impacte positiu en la societat. Alguns dels seus compromisos per a aconseguir-ho són l'optimització dels seus processos de fabricació, així com dissenyar productes perdurables en el temps, amb una major durabilitat i una millor reparabilidad.

 

En la seva marxa en el sector de la ventilació i la il·luminació, Faro Barcelona ha estat reconeguda internacionalment amb l'adjudicació de nombrosos premis pels seus dissenys: 4 Xarxa Dot Award, 6 German Design Award, 2 If Design Award i 2 Green Product Award entre altres guardons.

 

Sens dubte, aquesta afiliació és un pas de gran rellevància en la trajectòria de la marca i reafirma la seva aposta per una llum de qualitat pensada per a les persones.