IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona presenta per primera vegada a Architect@Work Madrid
Tornar

Faro Barcelona presenta per primera vegada a Architect@Work Madrid

23 May 2018

L’empresa d’il·luminació i ventilació Faro Barcelona ha participat per primera vegada a la fira Architect@Work Madrid celebrada del 9 al 10 de maig a la capital espanyola.

El jurat de l’esdeveniment ha sigut l’encarregat de seleccionar les lluminàries per l’ocasió. Així doncs, presidint el stand número 88 trobem a MUTE de Nahtrang i els pètals dels quals redueixen la reminiscència del so.

stand_faro_barcelona_architect

Aquesta lluminària encaixa perfectament en les necessitats dels visitants, arquitectes i dissenyadors, ja que MUTE és perfecte per restaurants i hotels.

Seguint la línia de hospitality, dos aplics versàtils i minimalistes. NIKO és una làmpada amb càrrega sense fils per mòbils i tablets. LE PETIT, novetat de 2018, és un disseny d’Alex & Manel Lluscà i es caracteritza per la versatilitat de la pantalla que es orientable sobre el seu propi eix.

faro_barcelona_feria_madrid

“MUTE va causar una gran impressió als arquitectes pel material reciclat i les seves característiques juntament amb NIKO que va ser un dels més comentats” ens explica Iván Meana, Director de Projectes de Faro Barcelona.

whizz_aplique

Finalment, l’aplic WHIZZ de Christoph Friedrich Wagner complementa la selección per Architect@Work Madrid.