IniciDescobreixStoriesFARO Barcelona presenta HOOK a Natura Casa Barcelona
Tornar

FARO Barcelona presenta HOOK a Natura Casa Barcelona

16 Jun 2017

Faro Barcelona va reunir professionals del disseny i mitjans de comunicació per presentar el seu model més ecològic i solidari: HOOK.

La presentació va tenir lloc en la botiga Natura Casa de Barcelona, i va comptar amb la presència i parlaments de Xavi Martín, CEO de la companyia, Román Fabra, director de Mary’s Meals Espanya, Raul Torres, responsable de producció de la Fundació Maresme i dels dissenyadors de la làmpara, José López-Aguilar i Salva Cordinach de OiKo Design Office.

 

Es van ressaltar totes les propietats d'aquest model, fabricat amb material reciclat i lliure de PVC que és embalsamat per les persones de Fundació El Maresme i que, amb cada unitat venuda, ajuda a alimentar a un infant durant tot un any escolar en Gboidoi Public School en col·laboració amb Mary’s Meals.

Els assistents van afirmar que es tracta d'un disseny “polivalent i funcional, ideal tant per a una terrassa, per il·luminar el jardí una nit d'estiu com per a una prestatgeria a l'interior”. També van coincidir en el gran valor afegit de col·laborar en una obra social i ajudar al medi ambient “tot el que hi ha darrere de HOOK és bo; és ecològica, reciclable, solidària i funcional” aquestes van ser les paraules de la majoria dels assistents que van acabar amb una HOOK sota el braç.

HOOK es pot comprar a Natura Casa Barcelona, Natura Casa Madrid (c/ de Velázquez, 48), a Biosca&Botey i a la web hook.faro.es.