IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona participa per primera vegada a Manila Hotel Supplier Show 2018
Tornar

Faro Barcelona participa per primera vegada a Manila Hotel Supplier Show 2018

23 Oct 2018

Del passat 20 al 22 de setembre Faro Barcelona va participar per primera vegada en l'exposició Manila Hotel Supplier Show 2018 de la mà del distribuïdor exclusiu a Filipines, Landlite.

Amb un increïble disseny, Landlite va presentar les novetats de disseny de Faro Barcelona en un stand que no va deixar indiferent a ningú. Interioristes, arquitectes i responsables d'instal·lacions hoteleres van visitar l'exposició i es van interessar pels diferents productes.

Van poder trobar des de les làmpades d’exterior SAIGON, VERSUS o BU-OH, fins a les col·leccions TREE, HOTEL, STOOD o CUP en diferents versions, molt funcionals per a espais contract. Dins del gran mostrari de lluminàries Faro també hi havia les famílies MINE, WHIZZ i SIDE, les làmpades de sobretaula portàtils HOSHI i TAKE AWAY o l'apli amb carregador USB NIKO, entre moltes altres.

La innovació, el disseny i la funcionalitat van ser els protagonistes de la primera experiència de Faro Barcelona en aquesta fira, que gràcies a Landlite, va ser tot un èxit.