IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona participa per primera vegada al Equip Hotel
Tornar

Faro Barcelona participa per primera vegada al Equip Hotel

17 Nov 2016

Faro Barcelona ha estat present a la fira Equip Hotel celebrada a París del 6 al 10 de novembre.

Durant els 5 dies, Faro Barcelona va presentat algunes de les seves novetats per 2017. “HAN, el ventilador JUST FAN i l’aplic SMILE han sigut els productes que més van cridar l’atenció dels assistents” ens diu Baptiste Laulhe-Desauw responsable Comercial de França del grup Faro.

faro barcelona-equip-hotel-paris Durant l’esdeveniment es van realitzar contactes de qualitat, sobretot, amb arquitectes, interioristes, grans cadenes hoteleres i petits hotels independents. “és una bona manera de contactar amb aquest públic especialitzat. Encara que ens esperàvem més afluència, els contactes han sigut satisfactòries” ens comenta Vincent Baroni Export Sales Manager de Faro Barcelona.

Equip Hotel ha permès a Faro mostrar alguns dels seus productes pensants per espais contract. La selecció de Faro va agradar i molt, van destacar els productes de fusta que donen calidesa i sensació de llar.

equip-hotel-paris-2016 “Les cadenes hoteleres busquen làmpades que facin sentir com a casa als seus hostes” coincideixen Baroni i Laulhe-Desauw després de finalitzar la fira. Tots dos creuen que Equip Hotel és una bona manera de mantenir i ampliar els contactes en aquest sector i creuen que la participació ha sigut positiva, per consegüent, és possible que Faro Barcelona torni a assistir a la pròxima edició.