IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona participa per primera vegada a Architect@Work London
Tornar

Faro Barcelona participa per primera vegada a Architect@Work London

01 Feb 2018

Faro Barcelona ha participat per primera vegada a Architect@Work London els dies 24 i 25 de gener a Olympia London National Hall.

Durant 2 dies, en un format bastant àgil, les empreses exposen les seves novetats i es poden en contacte amb professionals de l’arquitectura, el disseny i el sector hospitality.

stand_faro_architect_london

En aquesta ocasió, Faro Barcelona va presentar HAN i NIT de Goula/Figuera i SIDE en format aplic i penjant, dissenyats per Alex&Manel Lluscà. Tres models que encaixen bastant en les necessitats d’hotels i arquitectes, ja que la funció dels quals és doble.

detalle_stand_nit_side

Alexandra Box, Export Area Manager del Regne Unit, ressalta que la participació ha sigut positiva “ja que permet donar a conèixer la marca en el mercat de la prescripció anglesa”.

Els assistents s’han interessat per l’aplic/penjador HAN guardonat amb el MIAW International Award 2017 i van mostrar gran interès pels productes d’exterior de Faro Barcelona.

L’objectiu de la firma d’il·luminació es seguir assentant la seva presència en el mercat anglès i centrar-se en el canal de la prescripció i contract d’aquest país.