IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona participa per primera vegada a Architect@Work Dusseldorf
Tornar

Faro Barcelona participa per primera vegada a Architect@Work Dusseldorf

18 Dic 2017

Faro Barcelona ha participat per primera vegada a la fira Architect@Work Dusseldorf, celebrada del 6 al 7 de desembre a la ciutat alemanya.

stand_dusseldorf_faro_barcelona

Per l’ocasió, la firma d’il·luminació Faro Barcelona va presentar als arquitectes i dissenyadors les seves novetats pel sector contract. Entre els models exposats trobem l’aplic/ penjador HAN de Goula/Figuera i guardonat amb el MIAW Award; l’aplic WHIZZ de Christoph Friedrich Wagner i el penjant MINE de Nahtrang.

han_miaw_award

A més, en il·luminació exterior es va presentar la família BU-OH, premiat recentment amb el German Design Award 2018 i que va enlluernar al públic pel seu disseny i la seva font de llum.

Per Faro Barcelona el format d’Architect@Wrk és perfecte per donar a conèixer la firma entre els prescriptors. “És un format àgil i els contactes són molt interessants” ens explica Alexandra Box, Hospitality Sales del Grupo Faro.

mercado_aleman

Després de dos dies de fira, l’equip comercial pot atendre als visitants i ampliar la prospecció del mercat alemany. Els models exposats van ser un encert i van despertar l’interès dels assistents.