IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona es compromet amb el disseny honest i sostenible en el nou catàteg 2021
Tornar

Faro Barcelona es compromet amb el disseny honest i sostenible en el nou catàteg 2021

27 Ene 2021

Aprendre de les dificultats del 2020 i mirar cap endavant. Amb aquesta declaració d'intencions la marca de disseny d'il·luminació i ventilació Faro Barcelona presenta el seu nou catàleg.

En ell predominen dissenys més responsables amb el medi ambient i que aporten valor a les persones. L'adaptabilitat i la funcionalitat de les lluminàries és un dels emblemes de la marca.

Nueva llamada a la acción

Un bon exemple d'això és la lluminària portàtil FUJI, d'Isaac Piñeiro. Amb un disseny d'estil oriental permet funcionar com a làmpada penjant i com a làmpada de sobretaula. Una proposta amb la qual “jugar” entre les diferents posicions de la pantalla i col·locar en espais tant interiors com exteriors gràcies a l'índex de protecció contra pluja i pols. Es recarrega fàcilment amb un cable USB.

Aquesta adaptabilitat en els espais també està pensada per a projectes. Amb l'aplic DOMINO, dissenyat per Aldanondoyfdez, Faro Barcelona ens permet orientar el llum en quatre posicions amb una obertura de la llum diferent en cadascuna d'elles. Com està fabricada en guix, es pot pintar del mateix color de la paret per a quedar totalment integrada en l'espai.

Sortim fora! Per a il·luminar i decorar els espais exteriors ens esperen proposades com la col·lecció BROT, de Yembara. El disseny i la sofisticació es trasllada també al jardí o la terrassa amb aquests models minimalistes i moderns. A més, inclouen una versió amb cable per a facilitar la seva instal·lació i mobilitat.

Faro Barcelona ens sorprèn enguany amb les seves dues primeres col·leccions de urban lighting: les sèries RUSH i SCREEN. Apostant per la tecnologia i la versatilitat, ambdues compten amb les versions en fanal, sobre mur i balisa i amb diferents característiques lumíniques pensades per a unir el millor de la il·luminació urbana i traslladar-ho als espais híbrids com a entrades comunitàries i zones de pas en urbanitzacions o hotels.

 

En aquest sentit, també presenta novetats en la il·luminació tècnica amb les lluminàries NESO HOLE per al sistema de carrils magnètics NESO, que permet crear les sèries específiques per a cada projecte amb instal·lació encastada, suspesa i de superfície. També adaptable a projectes són les noves tires LED amb múltiples aplicacions decoratives que poden ser instal·lades en cantonades o fent formes, i que emeten una llum amb efecte neó. Són totalment versàtils.

En ventilació, on la marca és líder a Europa han anat un pas més enllà aplicant la tecnologia IOT (Internet of Things) en la majoria dels seus models. Gràcies a aquesta opció, el ventilador pot ser controlat a través del mòbil o del sistema domòtic de la llar. Com a disseny nou destaca el ventilador COPPER, una versió modernitzada de la mítica col·lecció JUST FAN que compta amb un motor de coure.

En definitiva, Faro Barcelona vol continuar il·luminant tant espais domèstics com professionals amb el millor disseny i innovació. Aquest nou catàleg és el resultat d'un equip optimista i exigent, convençut que 2021 serà un any per a brillar.

Nueva llamada a la acción