IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona participa a la primera edició de l'Exposició The Light Report
Tornar

Faro Barcelona participa a la primera edició de l'Exposició The Light Report

29 Oct 2018

Faro Barcelona incrementa la seva presència a Iberoamèrica amb la participació en la primera edició de l'Exposició The Light Report, que es va celebrar el passat dia 11 fins al 13 d'octubre. Durant la setmana de disseny a Mèxic, l'empresa dedicada a la il·luminació, Diez Company va presentar Maison Diez Company, un ambiciós projecte que reuneix les marques internacionals d'il·luminació decorativa de més prestigi, amb l'objectiu de dur a Mèxic peces lumíniques úniques.

Aquest esdeveniment va ser dut a terme com una exhibició de lluminàries en una antiga mansió de principis del segle XX, situada al cor de la Colònia Roma de Mèxic DF. Carlos López Raventós, el nostre Export Àrea Manager a America, va ser l'encarregat de representar a Faro Barcelona durant l'esdeveniment i donar a conèixer les nostres novetats. Arquitectes, interioristes i amants del disseny van conèixer les dues últimes novetats de Faro Barcelona: TAKE AWAY i INVITING.

TAKE AWAY va agradar pel seu simpàtic disseny i la seva capacitat d'atreure les mirades dels assistents. INVITING, per contra, va destacar per ser un disseny que part de l'usuari, de les seves necessitats i les de cada moment en particular. Rodrigo Fernández, director i cofundador de Diez Company, va ser l'encarregat de donar vida a aquest projecte que en aquest 2018 celebra la seva primera edició.