IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona en la sessió de seguiment als alumnes ESDi
Tornar

Faro Barcelona en la sessió de seguiment als alumnes ESDi

24 Ene 2014

Mar López i Lluis Soler, com a representants del Departament de Producte de Faro Barcelona, van assistir ahir a una sessió de seguiment a l'Escola Superior de Disseny l'ESDi, en el marc del conveni de col·laboració signat entre tots dos. L'acte, que es va realitzar a la sala d'actes de la universitat, va servir perquè els alumnes poguessin presentar els seus avantprojectes.

sesion-de-control

Sota un denominador comú: “el disseny de nous conceptes de làmpades per a consum domèstic”, s'han presentat un total de set propostes que els alumnes de l'ESDi han desenvolupat tant en equip com de forma individual. Un equip de Faro Barcelona ha estat l'encarregat de realitzar l'avaluació. En concret, Lluis Soler (enginyer del Departament de Producte) ha realitzat l'assessorament tècnic de tots els prototips, perquè puguin ser millorats de cara a la presentació final.

Els alumnes tenen fins al 10 de febrer per realitzar totes aquestes millores als seus dissenys, ja que serà aquest dia quan presentaran el projecte final al jurat. Aquest jurat estarà integrat tant per representants de Faro com de l'ESDi. Els encarregats d'avaluar als alumnes seran: Xavier Martín, Director General de Faro; Iván Meana, Director de Faro Pro; Mar López i Lluis Soler del Departament de Producte; i, per part de la universitat, Mireia Puig, professora de l'ESDi. El premi consistirà en el reconeixement públic del treball i la participació del guanyador, durant el període de dos mesos, en les activitats de desenvolupament de producte de Faro Barcelona.

Aquest conveni Universitat-Empresa amb ESDi té per finalitat que els alumnes coneguin el procés de creació d'un producte de disseny industrial de primera mà. El projecte està emmarcat en l'assignatura Dissenyo d'il·luminació, el professor titular de la qual és Jordi Llopis, dissenyador que col·labora amb l'empresa també.