IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona assisteix a la primera edició de Open Ges Xperience
Tornar

Faro Barcelona assisteix a la primera edició de Open Ges Xperience

18 May 2018

El passat 17 de maig Faro Barcelona va estar present en la primera edició d’Open Ges Xperience celebrada a Barcelona. Aquest esdeveniment esta avalat pel Grupo Electro Stocks i és una bona manera de posar-se al dia sobre les novetats en el sector elèctric.

Els instal·ladors poden conèixer durant un dia les novetats tant de producte com de les innovacions tecnològiques que els poden ajudar en el seu dia a dia.

stand_general_faro_barcelona_open_ges

Faro Barcelona no va voler perdre’s la cita i va presentar alguna de les seves novetats. A nivell de ventilació; JUST FAN negre i fusta i ICE SPEAKER van ser els escollits. Un disseny original i amb doble funcionalitat ja que ICE SPEAKER disposa d’altaveu amb Bluetooth.

Una mostra de producte exterior també podia veure’s en el stand. El set BU-OH d’Estudi Ribaudí i guardonat amb el German Design Award.

luz_exterior

Com novetat del 2018, els aplics BRONX d’estil industrial i STICKER de Lúcid junt amb HALF en blanc i negre de Nahtrang.

faro_barcelona_open_ges_2018

Per la il·luminació de la llar dues famílies hostaleres com REM i ARTIS. LE PETIT d’Alex & Manel Lluscà és un aplic amb el cap orientable que permet adaptar el feix de llum.

STAND UP és un peu de saló la llum del qual es pot adaptar en el seu eix vertical. NIKO amb càrrega de mòbil wireless i LAO, aplic d’una o dos llums, complementaven la mostra.