IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona amb els futurs dissenyadors d'il·luminació
Tornar

Faro Barcelona amb els futurs dissenyadors d'il·luminació

28 Nov 2013
Faro Barcelona vol donar el seu suport als estudiants i futurs dissenyadors a través de la signatura d'un projecte col·laboratiu Universitat-Empresa amb ESDi Escola Superior de Disseny, on podran conèixer el procés de creació d'un producte de disseny industrial. La col·laboració es durà a terme al llarg d'aquest curs acadèmic 2013-2014 i tindrà per finalitat “el disseny de nous conceptes de làmpades per a consum domèstic”. El projecte està desenvolupat en el marc de l'assignatura Disseny d'Il·luminació, el professor titular de la qual és Jordi Llopis, dissenyador que col·labora amb l'empresa també.

Signatura del conveni de col·laboració entre Faro Barcelona i ESDi



Carlos López, president de Faro Barcelona, i Glòria Fernández, directora de l'Escola Superior de Disseny ESDi, han estat els encarregats de la signatura d'aquest conveni. El Sr. Carlos López ha expressat que “la col·laboració amb una Escola com ESDi és un intercanvi enriquidor per a ambdues parts: pels estudiants perquè poden participar en un treball real; per a l'empresa, perquè els alumnes aporten frescor amb les seves idees i dissenys”.

Faro Barcelona presentarà un briefing del projecte, amb la informació necessària perquè els estudiants puguin dissenyar el producte concret i un calendari de seguiment. En tot moment es tractarà d'un projecte guiat, ja que es programaran una sèrie de sessions de seguiment on els alumnes rebran valoracions i comentaris, per part de l'equip de l'empresa, sobre l'evolució de les propostes.

Els estudiants de Disseny d'Il·luminació que participen en el projecte, ja han realitzat una primera visita a les instal·lacions de Faro Barcelona, en la que han pogut conèixer de primera mà el procés de creació d'un disseny. La visita ha estat guiada per una part de l'equip de Producte de l'empresa, que els ha mostrat totes les fases de desenvolupament des del briefing.

Visita a les instal·lacions de Faro per part dels alumnes d'ESDi



En les últimes fases del projecte, els alumnes presentaran i defensaran les seves propostes enfront els membres del jurat, compost per membres del Grup Faro i per un membre de la Unitat Docent del Coneixement de Producte i Usabilitat d'Espais d’ESDi. El premi consistirà en el reconeixement públic del treball realitzat i la participació del guanyador, durant un període de dos mesos, en les activitats de desenvolupament de producte de Faro Barcelona.