IniciDescobreixStoriesEls productes de Faro Barcelona triomfen a Maison&Objet 2016
Tornar

Els productes de Faro Barcelona triomfen a Maison&Objet 2016

02 Feb 2016

Faro Barcelona ha participat novament a la fira Maison&Objet, celebrada a Paris del 22 al 26 de gener. En aquesta nova edició la firma va captar l’atenció dels assistents amb un stand obert de 110m2.

maison objet “El nostre stand va atraure a molts visitants que anaven descobrint els productes al llarg del recorregut. La zona de la barra ens va permetre parlar amb els nostres clients i establir converses amb ells” comenta Vincent Baroni, director d’Exportació del Grup Faro.

Situats en el Hall 5B, al costat de la zona de trobada, Faro Barcelona va mostrar la seva nova col·lecció i propostes per aquest 2016. L’interès i el stand van fer que els visitants es sentissin atrets cap a les noves propostes. El lloc anava acord amb la filosofia de l’empresa de ser dinàmics, transparents i aportar dissenys democràtics.

maison objet

La tendència de coure va ser la que més interès va generar. El PLANET i el RETRO de 12 llums amb aquest acabat vermellós van ser els productes estrella i els que més preguntes van generar. En exterior va destacar la balisa GROW amb el seu test dissenyada per Estudi Ribaudí i guardonada amb el premi My Favourite Lighting Products Award a HKLF.

“En aquesta fira hem notat un gran increment del perfil professional, sobretot, arquitectes que van preguntar per la marca i els nous conceptes en il·luminació” comenta Vincent Baroni després de participar en la fira.

Una vegada finalitzada, la valoració de Faro Barcelona ha estat positiva. S’han incrementat els contactes i s’han pogut conèixer l’interès dels nostres clientes pels nous productes.