IniciDescobreixStoriesConverteix el teu nou pis en una llar
Tornar

Converteix el teu nou pis en una llar

18 Nov 2020

La pandèmia ens ha fet replantejar moltes coses de la nostra vida quotidiana que abans donàvem per fetes: necessitar més espai o per contra aprendre a viure amb menys, estar prop de la naturalesa o la necessitat de viure al costat de les persones més importants.

Sigui com sigui, hi ha molta gent que ha decidit emprendre una nova etapa en un altre lloc. I, davant d'una mudança i un nou espai per emplenar, la il·luminació juga un paper fonamental per a convertir-lo en una llar.

Un ambient acollidor

El més important és sentir-se còmode i a gust. En el dormitori, la il·luminació del llit pot acompanyar estones de descans i relax o les últimes converses abans d'anar al llit. La col·lecció LINK, de disseny i en tres tipus d'acabats, és una bona opció tant en aplicació, sobretaula o fins i tot dempeus.

Justament, les làmpades de peu són un molt bon recurs per als espais més concorreguts com el saló o l'entrada. El ratán de la col·lecció MAMBO, per exemple, transmet calidesa, calma i una cafè calent mirant el fred per la finestra.

 

Disseny a tot arreu

I és que no sols és important fixar-se a les habitacions principals. Tota la casa pot quedar perfectament il·luminada sense oblidar el disseny i l'estil personal de les persones que habiten en ella. Per això, els aplics STAN són perfectes per a la il·luminació general. I, si t'atreveixes encara més, els aplics MOY poden convertir el teu bany en un autèntic racó d'estil.

També en la cuina, un altre punt de trobada familiar, podem trobar lluminàries que ajudin a il·luminar moments compartits. El disseny PAM queda perfectament integrat damunt d'uns fogons i a joc amb els electrodomèstics.

Sense oblidar cap racó

La il·luminació farà un espai més viu, modern i còmode i per això no hem d'oblidar cap racó. Si ens trobem sense opcions d'instal·lar llums o amb algun moble difícil de combinar, una bona opció seran les làmpades portàtils. No sols podràs moure-les i canviar-les de lloc on sigui necessari, aportaran llum i molt caràcter a la teva llar. Les col·leccions JELLYFISH i HOSHI ens encanten per les seves formes i acabats, i, a més, compten amb les versions portàtils que es recarreguen amb un cable USB.

 

Sigui com sigui la casa o el pis que estrenes, segur que aconsegueixes convertir-ho en el niu familiar que desitges. En un espai agradable, que parli de tu i dels teus, i on a il·luminació us acompanyi per a brillar.