IniciDescobreixStoriesNou catàleg 2023 ja disponible!
Tornar

Nou catàleg 2023 ja disponible!

21 Dic 2022

El nostre catàleg 2023 ja és aquí. Un any més, amb l'arribada de Nadal, llancem el nostre nou catàleg. Volem continuar il·luminant amb idees originals i dissenys per a tota mena d'espais i molta inspiració per als projectes que estan per arribar. Sempre apostant per un disseny honest, pròxim i accessible. 

 

Amb un fort compromís per la consciència i la sostenibilitat continuem dissenyant productes pensats per a contribuir al benestar de les persones i del planeta. La nova col·lecció aposta per la implementació progressiva de productes modulars que optimitzen l'espai i volum en el seu magatzematge i transport, repercutint així directament en la petjada de carboni. Els nous dissenys s'han concebut perquè siguin fabricats amb materials i mitjançant processos que garanteixen la qualitat i una major vida útil. 

 

En el nou catàleg del 2023 trobareu solucions decoratives alineades amb les noves tendències d'interiorisme i il·luminació, així com amb el nostre propòsit de proposar un nou concepte del disseny més accessible, respectuós i sostenible. Vols saber quines novetats tenim?

 

 

Quant a la il·luminació interior, continuem apostant per objectes pensats per al confort i benestar, apostant per la modularitat, la versatilitat i la flexibilitat. Una de les tendències actuals que podem trobar en alguns dels nous dissenys de la col·lecció 2023 és traslladar el llenguatge propi del contract a ambients de residencial. 

 

És el cas de MAYA. Dissenyada per Faro Lab, és una lluminària de superfície que pot ser instal·lada en paret o en taula i està disponible en 3 acabats. DESLIZ, un set de disseny produït per Estudi Ribaudí, es caracteritza pel seu braç articulat i és ideal per a il·luminar dormitoris com a llum ambiental i de lectura.

 

 

 

Enguany algunes de les nostres peces icòniques s'han reinventat, afegint noves versions i acabats, combinant colors més contemporanis per a aportar novetat als dissenys ja coneguts. Alguns d'ells, a més, s'han redissenyat baix criteris sostenibles.

 

  • Ampliem la família COSTAS by Alex&Manel Llusca. Una nova versió en aplic o plafó. Està pensada per a la il·luminació interior de tota mena d'espais, però especialment per al sector contract, ja que permet crear conjunts de lluminàries per a obtenir efectes decoratius més cridaners. Aquesta nova versió amb un diàmetre de 40cm i 7cm d'alt permet crear illes tant en sostre com en paret. El resultat és espectacular si el combinem amb llum decoratiu negre mat per a donar-li un toc més sofisticat i evitar enlluernaments.

  • Ampliem la família CONFETTI by Nutcreatives. S'amplia la família amb dos aplics/ plafons en dues grandàries disponibles amb diàmetre 30 cm i 45 cm. A més, s'han dissenyat dues altures de floró, la qual cosa permet generar illes en el sostre i en la paret. La seva pantalla es fabrica amb plàstic reciclat provinent de taps d'ampolla, i la seva producció és local, ja que es realitza a València. Una solució per a la il·luminació interior moderna i compromesa amb la sostenibilitat.

 

  • Ampliem la família VENICE by Adolfo Abejón. La família VENICE creix enguany amb la incorporació d'un nou acabat: blau cobalt. A més, s'afegeix la lluminària de superfície en paret compacta i acollidora, de cos d'alumini en acabat negre brillant. I els models de sobretaula i lluminària de sòl, amb braç giratori. Un llum modern, versàtil i minimalista. Originar espais confortables a través del treball fet a mà i d'una bona elecció en els materials, és l'objectiu d'aquesta col·lecció.

 

 

Destaquen les peces d'il·luminació que gràcies al seu pensat disseny estalvien espai i són versàtils, permetent estalviar en la (re)decoració d'aquest espai. Una solució per a treure el màxim partit a l'espai és la utilització de solucions plegables i de fàcil magatzematge com el nostre nou model:

  • LUANG by Faro Lab, una família inspirada en l'art i l'artesania dels objectes realitzats amb papir i fibres naturals al Sud-est Asiàtic; en com reprodueixen objectes volumètrics de gran poètica i complexitat formal a partir d'elements plans. Compta amb una estructura minimalista que contrasta amb l'aspecte lliure i orgànic de la seva pantalla, que al no tenir estructura i estar materialitzada exclusivament en papir, s'il·lumina íntegrament, proporcionant una llum molt natural i acollidora. L'estructura es fabrica a Espanya i la pantalla a Polònia. La pantalla es lliura per separat en flatpack alineat amb la política de sostenibilitat de Faro Barcelona.

 

En la cerca d'aquest nou sentit del propòsit, des del sector de la il·luminació continuem evolucionant en un camí que comencem a recórrer fa alguns anys. Objecte i resultat es desvinculen, donant lloc a una nova generació de lluminàries que treballen la llum com un element estructural i arquitectònic.

 
Com els nostres nous models: 

  • TATAWIN quan Adolfo Abejón ens va presentar aquesta família, va anar un amor a primera vista: elegant i atemporal. Un clàssic renovat dels llums amb pantalla de cristall. Molt decorativa i amb molta presència. La forma de la pantalla recorda a la part superior dels característics habitatges de Tataouine, ciutat situada al sud-est de Tunísia, d'aquí ve que el nom va ser clar des del principi. El cristall utilitzat en la pantalla és tríplex i el color és de massa, no pintat. Blanc òpal i negra lluentor. L'estructura metàl·lica en acabat negra setinada. La família es compon d'un model dempeus amb pantalla de gran format, sobretaula, lluminària de superfície, lluminària de suspensió individual amb pantalla petita o gran i lluminària de suspensió lineal amb totes dues grandàries de pantalla. Estan disponibles també en opció floró múltiple en totes dues grandàries i colors.

 

 

  • SHOKU by Ernest Perera Studio. Família de lluminàries d'interior amb caràcter minimalista i arquitectònic. La font de llum d'aquesta aplicació/plafó ofereix un gran confort visual. Amb la seva gamma de colors i grandàries permet crear diferents configuracions en l'espai. Un disseny molt versàtil quant a aplicació: espais residencials (halls, dormitoris, cuines, passadissos, etc.).

 

 

Sabem que la llum afecta directament al nostre estat d'ànim i benestar. Per això, continuem apostant per una llum de qualitat, confortable i que posa a l'usuari en el centre.

 

Desenvolupem productes tenint molt present que la il·luminació és un element clau en les nostres vides. Apliquem el concepte d'Human Centric Lighting (HCL) en les nostres solucions, millorant els efectes que la llum té en les persones

 
 

En il·luminació exterior, trobem que els espais exteriors guanyen cada vegada més protagonisme i adquireixen funcionalitats més diverses i completes. Per això, la nova col·lecció exterior 2023 t'aposta per dissenys que faciliten aquesta versatilitat dels espais exteriors i aporten valor en aquesta transició interior-exterior. En aquesta línia és trobem algunes famílies redissenyades com SAIGON, dissenyada per Nahtrang, en la qual es proposa un remake en un nou material inspirat en les cordes del nostre model AKANE. Oferint una estètica completament diferent, deixen passar la llum a través de les cordes, creant un bonic efecte i mantenint el confort visual. 


 

BALIC, disseny de Yembarastudio, és una col·lecció d'il·luminació amb IP55 materialitzada en ciment. El seu disseny suau, esvelt i delicat genera un contrast amb el seu material. Genera un efecte de llum indirecte i que proporciona un alt confort visual. S'ofereix en dues altures permetent crear configuracions en l'espai i resulta ideal per a il·luminar zones de pas, vegetació o utilitzar-ho com a senyalitzador en zones de pas.

 

 

El creixent interès dels consumidors pel simbolisme es tradueix en peces que a més de funcionalitats tinguin una estètica impactant. TOTEM és una col·lecció d'il·luminació exterior dissenyada per Roger Vancells. Aquesta balisa decorativa IP55 fabricada en ciment ofereix un efecte de llum indirecte i bidireccional que proporciona un alt confort visual. S'ofereix en dues altures permetent produir configuracions en l'espai i resulta ideal per a il·luminar zones de pas o emprar-lo com a senyalitzador. TOTEM ofereix una temperatura de color càlida de 3000K.

 

 

La nova col·lecció de ventilació 2023 aposta per incorporar la tecnologia smart per a millorar les prestacions d'aquests objectes. Una família amb un disseny molt diferenciador és AMELIA. Aquest ventilador de sostre de color gris ha estat dissenyat per Héctor Serrano, amb un estil molt lleuger, amb formes sinuoses i orgàniques i amb un motor petit i estètic. El kit de llum està disponible en diferents formats: forma d'amb, originant un efecte de llum indirecta molt càlid i amb un alt confort visual més focalitzat, o en forma ovalada, la qual cosa fa que tingui una major superfície emissora i evita l'enlluernament, fent que sigui perfecte com a il·luminació general.

 

 

Descarrega't ara el catàleg i descobreix totes les nostres novetats. Un catàleg amb el qual continuem apostant per un disseny honest, pròxim i accessible. Amb un fort compromís per la consciència i la sostenibilitat, dissenyant productes pensats per a contribuir al benestar de les persones i del planeta.

 

New call-to-action