IniciDescobreixStoriesAquest estiu escull ventiladors Faro Barcelona
Tornar

Aquest estiu escull ventiladors Faro Barcelona

02 May 2019

Arriba la calor i l'època d'altes temperatures. Les migdiades al jardí, els sopars a l'aire lliure i unes ganes immenses de parar i descansar.

Perquè la calor no t'impedeixi gaudir de l'estiu, et proposem la nostra oferta en ventilació. Ventiladors creats per al benestar, la sostenibilitat i el disseny que poden arribar a reduir fins a 8° la temperatura ambiental.

A on els pots trobar?



Un ventilador per a cada tipus de llar

Triar el ventilador ideal depèn de les característiques de l'espai que ocuparà i de l'aparell en si. Dins de la nostra àmplia gamma, et recomanem:

- JUST FAN: ventilador amb motor DC, d'alt rendiment, durabilitat, lleugeresa i baix consum. Està disponible en 3 grandàries diferents i 5 acabats. Compta amb motor DC i un disseny simple i sobri.

- ICE SPEAKER: ventilador amb llum, d'estil modern i amb altaveu connectat amb Bluetooth. És ideal per a habitacions grans i, gràcies a la funció inversa, també per a hivern.

- TYPHOON: una bona opció per a l'exterior. Si sí, has llegit bé. TYPHOON és un ventilador de disseny amb IP44 que et permetrà instal·lar-ho en porxos o entrades. També compta amb un tractament anticorrosiu i motor DC.

- POLEA: una de les novetats d'aquest any. Aquest ventilador té un disseny d'inspiració nàutica, motor DC i és ideal per a tota mena d'espais. És apte per a sostre inclinat i té funció inversa.