IniciDescobreixStoriesAixí va ser… “Pintura i Disseny” amb Marina Milá
Tornar

Així va ser… “Pintura i Disseny” amb Marina Milá

06 Jun 2014

Dissabte passat 21 de maig, es va celebrar l'acte “Pintura i Disseny” de la mà de Marina Milá celebrat a l'Hotel Alma, tot amenitzat amb rom Zacapa. Des de les 4 de la tarda i fins a les 11 de la nit, el jardí de l'hotel va ser un anar i venir de gents interessats en el treball de la jove dissenyadora.

Jardin del hotel Alma ambientado para el evento de Marina Mila

En un marc incomparable, el jardí de l'hotel Ànima es va organitzar en manera de petits salons ambientats per l'equip de CuldeSac; en els quals els assistents van poder passejar i es van recrear tant amb les pintures com amb les diferents versions de la làmpada Lula. Al final de l'itinerari pel jardí, tots van poder gaudir d'un tast amb el rom Zacapa.

Lámparas Lula ambientadas en el evento

Marina Milá va intercanviar impressions sobre les seves pintures i dissenys, els materials i les formes amb els quals treballa. De primera mà va poder comprovar l'interès de molts dels assistents per compres futures. Ens ha confessat que, el fet d'exposar les versions petita i gran de la làmpada Lula conjuntament és una idea que ha agradat moltíssim. I és que el fet de combinar làmpades iguals de diferents altures compleix amb una doble funcionalitat: a més d'il·luminar són molt decoratives.

Aquest és el primer esdeveniment que Marina Milá organitza amb làmpades i el seu segon d'art. “Muntar esdeveniments d'aquest tipus ajuda a donar a conèixer a joves dissenyadors, ja que en les botigues és més difícil que la gent percebi un disseny en concret i al seu creador”, explica Marina. A més, és una manera excel·lent d'ensenyar el disseny en un espai ambientat, donant-li més calidesa i ajudant al fet que cadascú es faci a la idea de com quedaria en la seva pròpia llar.

Aquestes són les impressions que la dissenyadora de Lula ha pogut compartir amb nosaltres. Així ha estat el seu primer esdeveniment amb làmpades i segurament no serà l'últim, tal com ella mateixa ens ha confessat. Esperem que compti amb nosaltres!

Aquí teniu més informació sobre els dissenys i pintures de Marina Milá