IniciDescobreixStories‘3 days of design’, inspiració i tendències
Tornar

‘3 days of design’, inspiració i tendències

07 Jun 2019

Fa uns dies vam volar a Copenhaguen per a assistir a la setmana del disseny de la ciutat, ‘3 days of design’. Ho vam fer dins de FRAMING, un esdeveniment que reuneix importants marques de disseny en l'increïble Odd Fellow palace.

L'espai, dissenyat per Studio Flemming Lindholdt, estava pensat per a acostar la part més emocional i menys intrusiva de cada proposta i agrupar companyies que amb els seus objectes creguin tota una experiència.  

Una filosofia totalment Faro que vam aprofitar per a donar a conèixer la marca entre empresaris del sector hospitality, estudiants de disseny, interioristes i arquitectes. En un ambient sobretot jove, va triomfar la col·lecció WHIZZ i el llum portàtil LAMPANOT que tant recorda a Barcelona i que els visitants van relacionar amb la ciutat. Van destacar la frescor i el nostre dinamisme.

Mostrar els nostres dissenys al costat de marques com ARPER, VICCARBE, HUGUE o VERGÉS va ser una gran oportunitat. El nostre equip de disseny va destacar també les propostes de les daneses MUUTO i HAY i el nivell de les exposicions. Van definir l'experiència com ‘una exposició diferent i necessària per a acostar-nos més al disseny nòrdic’ i van tornar encantats amb la ciutat ‘que acarona tot detall i és inspiradora en general’.