Decoració i calidesa amb les lluminàries WHIZZ

R-Estudio ens presenta aquest projecte ubicat a Terrassa i l’objectiu principal era reformar el saló-menjador d’aquest habitatge.

Per aquesta llar s’han utilitzat el blanc i la fusta per crear una sensació d’amplitud i calidesa.

iluminacion_general_proyectores_de_carril

Per la il·luminació general, un carril amb projectors NAN de Faro Barcelona s’encarrega de donar llum tant a l’entrada com a la part central de l’estança.

La instal·lació de carril permet orientar els projectors i així adaptar-se realment a les necessitats de l’espai i modificar-ho en cas de que sigui necessari.

whizz_pie_de_salon

Per complementar la il·luminació del saló s’han instal·lat el peu de saló WHIZZ de Cristoph Friedrich Wagner. El seu estil minimalista i el seu interior daurat reforcen l’estètica de la sala i la calidesa que l’estudi ha aconseguit gràcies al terra de fusta, panells i parets.

whizz_colgante_comedor

De mateix set de WHIZZ, dos penjants il·luminen la llarga taula del menjador. L’ús del mateix set dona continuïtat a l’estança i manté l’objectiu d’un espai diàfan i funcional, sense la distracció de molts ornaments.

R- estudio ha aconseguit un salo-menjador modern i una il·luminació adequada i càlida gràcies a les lluminàries de Faro Barcelona. Una selecció minimalista, senzilla, però amb un caràcter cosmopolita i original.

imagen_general_proyecto_faro