Com triar el teu ventilador de sostre

Si ens coneixes des de fa temps sabràs que la nostra àmplia gamma de ventiladors de sostre és una de les millors del mercat. A través dels nostres dissenyadors de ventiladors, oferim comoditat i benestar en la llar, i un estalvi energètic. L’energia que consumeix és menor que altres sistemes de climatització.

Abans de triar un ventilador, és important que sàpigues que no és un substitut de l’aire condicionat, nosaltres recomanem l’ús complementari de tots dos.

La majoria dels nostres ventiladors tenen dues funcions: la d’estiu, que es posa en marxa si les aspes giren en el sentit de les agulles del rellotge i proporciona aire fresc i una brisa agradable, i la funció d’hiverno. Aquesta última s’activa amb les aspes girant en el sentit contrari i el que fa és ajudar al sistema de calefacció eliminant l’estratificació de l’aire calent. Què cal tenir en compte per a triar un ventilador?

– L’altura de l’habitació: ha d’haver-hi una altura mínima de 2’3m des del sòl fins a les aspes, i per a altures superiors no pot passar els 2’8m. De no mantenir-se aquests rangs el ventilador perd eficiència.

– Els metres quadrats de l’habitació: – L’estil del ventilador: en el nostre catàleg podràs trobar moltes opcions d’estils i acabats, tant de les estructures com de les pales. Tria el que vagi millor amb la decoració del teu espai.

Mira el vídeo del nostre Instagram TV!