Com preparar la teva casa per a l’estiu amb Pía Capdevila

La interiorista ens compta els seus trucs per a aconseguir tenir una llar confortable i fresc a l’estiu. A Pia Capdevila li n’hi ha prou amb refugiar-se a la seva casa del Empordà i llegir un bon llibre en el seu porxo. Encara que de petita passava els estius prop del mar, ara és en ple camp on sent que es relaxa i desconnecta.

Aquesta interiorista, que fa més de deu anys que realitza projectes de disseny, arquitectura i decoració, defineix el seu estil com molt propi. Li agrada treballar sobre bàsics i neutres per a després donar-li color amb teixits i estampats, i necessita conèixer molt bé l’espai i els seus clients per a començar a dibuixar i imaginar. Frescura i naturalitat

A l’estiu li demana un mojito i plans per a compartir amb els seus. I a l’hora de decorar, les fibres naturals i els colors amb llum pròpia com el groc, molt de moda aquesta temporada. Ens recomana també el turquesa i el coral, utilitzar les llums i les bombetes per a les zones chill out, els materials de canya, teixits clars com a bases, i els centres amb fruites i plantes en les taules.

“Barrejar és el més durant l’estiu! Cal evitar el tèxtil que no sigui fresc o que sigui pesat, la resta està permesa. El sol ens genera bon humor”.

Que sigui silenciós

I seguint aquest mantra d’estil ens endinsem en un dels seus últims projectes, un petit dúplex d’una població costanera. Amb el blanc com a base, els elements de fusta com el terra i alguns mobles creen un espai molt més obert i tranquil. El color turquesa també dóna el contrast i la personalitat. En el centre del menjador destaca el ventilador ECO INDUS, que amb el seu disseny s’adapta als essencials estiuencs de la interiorista “busco que s’integri perfectament amb els sostres i passada desapercebuda”.

Parlant de ventilació, Pia recomana els d’estil panameny per al porxo i assegura que per a ella és essencial que el ventilador sigui silenciós.

Potser per això va triar el model MINI MALLORCA per a la reforma de la seva pròpia casa a l’Empordà. En un increïble projecte de remodelació, la interiorista ha aconseguit dissenyar un espai obert a la naturalesa, còmode i tranquil. El ventilador blanc amb pales de fusta d’auró acompanya la decoració de tons neutres i elements naturals dels objectes de vímet o canya, i alhora permet refrescar el menjador i preparar-lo per a una migdiada o una estona de descans.

El benestar, al final, és el que busquem tots en la nostra llar i dia a dia. A Faro Barcelona creiem que és el més important per a les persones, i pensem com un objecte pot fer-los sentir, viure i connectar amb la seva manera de vida. Treballant al costat dels millors interioristes i amb increïbles projectes, podem aconseguir acompanyar els estius de les seves vides.