Com abordem un projecte

El nostre equip de projectes ens ha estat donant trucs per a il·luminar diferents espais de la llar, un restaurant i un hotel. Avui volem descobrir com és la seva filosofia de treball des que els arriba el projecte lumínic fins que està acabat.

1. La comunicació: escoltar totes les peticions del client i adaptar els coneixements als seus gustos. Normalment els clients saben identificar quin tipus de llum volen en cada estada, i el nostre equip els ajuda a saber com aconseguir-la.

“Com més difícil és el repte, més ens emociona”

2. Il·luminar només on sigui necessari: una premissa que ja hem après en els consells anteriors. Cada espai té una necessitat lumínica concreta i no cal sobre il·luminar.

3. Cuidar al màxim els detalls: no oblidar que l’equip ‘entra a les seves cases’, un espai privat dedicat al benestar, així que tot ha de quedar al seu gust i comoditat.

4. Evitar els enlluernaments: per a aconseguir tot el comentat anteriorment, trien lluminàries amb la font de llum el més amagada possible. Això també ajudarà a facilitar el manteniment a llarg termini.

5. Lluminàries a mesura: l’equip de projectes de Faro Barcelona sempre tria les millors lluminàries del mercat (si també és un projecte en col·laboració amb la botiga BioscaBotey) i fins i tot les fabrica a mesura.

6. Molta il·lusió i implicació: sigui com sigui l’envergadura del projecte, l’equip treballa molt amb la màxima il·lusió per a aconseguir la seva realització. La motivació i la proximitat són els seus senyals d’identitat.