IniciCol·leccióVENTILACIÓSENSE LLUMSostreTYPHOON M Ventilador gris DC
TYPHOON M Ventilador gris DC
By Jordi Busquets
Ref: 33489
TYPHOON és un ventilador gris de sostre dissenyat per Jordi Busquets ideal per la ventilació d'estades des de 13m² fins a 17,6m². Aquest ventilador compte amb IP44 pel que es pot utilitzar tant en l’interior com en l’exterior de l'habitatge. Té tractament anticorrosiu de les parts metàl·liques. Accionat per comandament a distancia, inclòs. Aquest ventilador de sostre de Faro Barcelona compte amb motor DC i disposa de 6 velocitats regulables. TYPHOON té funció inversa per la qual cosa el podrà utilitzar a l’estiu i a l’hivern, reduïnt així el seu consum en electricitat. Flux d’aire: 183.09 m3 min / 6463 CFM. Aquest ventilador és apte per sostre inclinat. Kit de llum opcional LED no inclòs: Ref. 33489K.
Llisca per veure més
Funció inversa
Gràcies a la funció inversa podràs canviar el sentit de gir de les aspes del ventilador i usar-lo tant a l'estiu com a l'hivern. A l'estiu, ajudant a aconseguir un ambient fresc i a l'hivern millorant l'eficiència del sistema de calefacció en fer circular l'aire calent que s'acumula en els sostres.
Motor DC
El motor de corrent continu o motor DC es caracteritza per tenir un consum de fins a un 70% més baix dels ventiladors convencionals, comparable al d'una bombeta LED. Són ventiladors super silenciosos durant el seu funcionament. També es caracteritza per la seva rapidesa a l'hora d'executar accions d'arrencada, acceleració, desacceleració i atur i té un control precís de la velocitat. Els motors són més lleugers el que faciliten la instal·lació. Dissipen millor la calor allargant la seva vida útil enfront dels ventiladors convencionals.
Diàmetre
És molt important triar la dimensió correcta del ventilador tenint en compte la grandària de l'habitació. Aquest ventilador talla "M" és ideal per a estades d'entre 13 i 17,6 m².
Velocitat
Aquest ventilador disposa de 6 velocitats, la qual cosa permet trobar sempre la més adequada segons la necessitat del moment, amb un consum i revolucions per minut diferents segons velocitat (consultar en les característiques tècniques).
Diferents acabats disponibles
Aquest ventilador de sostre té diferents opcions d'acabats. Descobreix tota la família!
Apte per a exteriors
Gràcies al seu IP44 podràs instal·lar aquest ventilador tant a l'interior com en l'exterior de l'habitatge, ideal per a porxos i terrasses.
Instal·lació per a sostres inclinats
Apte per a sostres inclinats, permetent que la tija caigui verticalment de manera que el ventilador sempre queda pla amb respecte al sostre i assegura el millor funcionament i confort.
Característiques tècniques
Fitxa tècnica Instruccions
Especificacions
Característiques generals
Característiques generals
Fixació: Sostre
Classe: I
IP: 44
Voltatje: 220V-240V
Hercios: 50/60Hz
W: 3-5-8-12-21-31
RPM: 50-71-93-115-138-162
Fluxe d'aire (m3/min): 183.09
Funció inversa: Si
Clase de motor: DC
Nº de palas: 4
Palas reversibles: No
Sostre inclinat: Si
Es pot instalar sense tija: No
Clase de control inclòs: MANDO A DISTANCIA
Material
Cos/Estructura: Acer
Material de les palas: ABS
Acabats
Acabats de les palas: Gris
Cotes
Veure projecció 3D
Carregar experiència interactiva
Descàrrega de fitxers
Descàrregues de fitxers
Instruccions
Fitxa tècnica
Instruccions
Imatges
Fitxers tècnics
2D / 3D
BIM
Descarregar
Descarregant fitxer. El procés pot durar fins un minut. Si us plau espera.