IniciCol·leccióVENTILACIÓSENSE LLUMSostrePOLEA L Ventilador marró DC SMART
POLEA L Ventilador marró DC SMART
By Conillas
Ref: 33724WP
POLEA és un ventilador de sostre amb motor DC de línies modernes ideal per a espais a partir de 17,6m2. Motor fabricat en acer i pales de fusta marró i negre. Accionat per comandament a distància, inclòs. Disposa de 6 velocitats regulablest. Aquest ventilador disposa de funció inversa, per la qual cosa podrà utilitzar-lo també a l'hivern. Apte per a sostre inclinat. Controla el teu ventilador amb l'aplicació WiZ. Funciona amb WIFI 2.4 GHz i desenvolupa les mateixes funcionalitats que el comandament a distància. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri. Recorda que és necessari afegir el receptor Smart Ref. 34150-21, que no ve inclòs.
Col·lecció
Llisca per veure més
Funció inversa
Gràcies a la funció inversa podràs canviar el sentit de gir de les aspes del ventilador i usar-lo tant a l'estiu com a l'hivern. A l'estiu, ajudant a aconseguir un ambient fresc i a l'hivern millorant l'eficiència del sistema de calefacció en fer circular l'aire calent que s'acumula en els sostres.
Motor DC
El motor de corrent continu o motor DC es caracteritza per tenir un consum de fins a un 70% més baix dels ventiladors convencionals, comparable al d'una bombeta LED. Són ventiladors super silenciosos durant el seu funcionament. També es caracteritza per la seva rapidesa a l'hora d'executar accions d'arrencada, acceleració, desacceleració i atur i té un control precís de la velocitat. Els motors són més lleugers el que faciliten la instal·lació. Dissipen millor la calor allargant la seva vida útil enfront dels ventiladors convencionals.
Diàmetre
És molt important triar la dimensió correcta del ventilador tenint en compte la grandària de l'habitació. Aquest ventilador talla "L" és ideal per a estades d'entre 17,6 i 28 m².
Velocitat
Aquest ventilador disposa de 6 velocitats, la qual cosa permet trobar sempre la més adequada segons la necessitat del moment, amb un consum i revolucions per minut diferents segons velocitat (consultar en les característiques tècniques).
Ventilador amb control intel·ligent
Controla el teu ventilador amb l'aplicació WiZ. Aquest control intel·ligent disposa de les mateixes funcionalitats que un comandament a distància. Funciona amb WIFI 2.4 GHz. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri.
Instal·lació per a sostres inclinats
Apte per a sostres inclinats, permetent que la tija caigui verticalment de manera que el ventilador sempre queda pla amb respecte al sostre i assegura el millor funcionament i confort.
Característiques tècniques
Fitxa tècnica Instruccions
Especificacions
Accesoris
Especificacions
Característiques generals
Característiques generals
Fixació: Sostre
Classe: I
IP: 20
Voltatje: 100V-240V
Hercios: 50/60Hz
W: 4-5-8-13-22-34
RPM: 30-63-95-127-158-185
Fluxe d'aire (m3/min): 115.15
Funció inversa: Si
Clase de motor: DC
Nº de palas: 4
Palas reversibles: Si
Sostre inclinat: Si
Es pot instalar sense tija: No
Clase de control inclòs: MANDO A DISTANCIA CON TEMPORIZADOR + ALEXA/GOOGLE HOME/SIRI VOICE COMMAND
Material
Cos/Estructura: Acer
Material de les palas: Plywood
Acabats
Acabats de les palas: Marró
Accesoris
Cotes
Descàrrega de fitxers
Descàrregues de fitxers
Instruccions
Fitxa tècnica
Instruccions
Imatges
Descarregar
Descarregant fitxer. El procés pot durar fins un minut. Si us plau espera.