IniciCol·leccióVENTILACIÓAMB LLUMSostreLEYTE LED Ventilador marró DC
LEYTE LED Ventilador marró DC
Ref: 33780
Descatalogat
Ventilador de sostre amb motor DC de línies modernes i llum regulable 2700K, 4000k i 6000K. Ideal per a habitacions de 13 m2 a 17,6m2. Accionat per comandament a distància amb programador (1, 4 i 8 hores), inclòs. Disposa de 5 velocitats regulables amb un consum de 6-10-15-23-39W i 81-102-122-140-165 revolucions per minut segons velocitat. Aquest ventilador disposa de funció inversa i és apte per a sostres inclinats. Flux d'aire: 164,32 m3 min / 5803 CFM.
Llisca per veure més
Funció inversa
Gràcies a la funció inversa podràs canviar el sentit de gir de les aspes del ventilador i usar-lo tant a l'estiu com a l'hivern. A l'estiu, ajudant a aconseguir un ambient fresc i a l'hivern millorant l'eficiència del sistema de calefacció en fer circular l'aire calent que s'acumula en els sostres.
Motor DC
El motor de corrent continu o motor DC es caracteritza per tenir un consum de fins a un 70% més baix dels ventiladors convencionals, comparable al d'una bombeta LED. Són ventiladors super silenciosos durant el seu funcionament. També es caracteritza per la seva rapidesa a l'hora d'executar accions d'arrencada, acceleració, desacceleració i atur i té un control precís de la velocitat. Els motors són més lleugers el que faciliten la instal·lació. Dissipen millor la calor allargant la seva vida útil enfront dels ventiladors convencionals.
Diàmetre
És molt important triar la dimensió correcta del ventilador tenint en compte la grandària de l'habitació. Aquest ventilador talla "L" és ideal per a estades d'entre 17,6 i 28 m² ja que té un diàmetre de Ø132-164cm.
Velocitat
Aquest ventilador disposa de 5 velocitats, la qual cosa permet trobar sempre la més adequada segons la necessitat del moment, amb un consum i revolucions per minut diferents segons velocitat (consultar en les característiques tècniques).
Manera d'accionar el ventilador
Compta amb un comandament a distància programable que et permetrà controlar el teu ventilador d'una forma més còmoda i senzilla.
Temperatura de color regulable
Aquest ventilador té la temperatura de color regulable, és a dir, que podràs crear diferents ambients en la mateixa estada gràcies a les seves tres temperatures de color de la llum.
Instal·lació per a sostres inclinats
Apte per a sostres inclinats, permetent que la tija caigui verticalment de manera que el ventilador sempre queda pla amb respecte al sostre i assegura el millor funcionament i confort.
Característiques tècniques
Fitxa tècnica Instruccions
Especificacions
Característiques generals
Característiques lumíniques
Característiques generals
Fixació: Sostre
Classe: I
IP: 20
Voltatje: 220V- 240V
Hercios: 50/60HZ
Potència Màx.: 20W
W: 6-10-15-23-39
RPM: 81-102-122-140-165
Fluxe d'aire (m3/min): 166.32
Funció inversa: Si
Clase de motor: DC
Nº de palas: 5
Palas reversibles: No
Sostre inclinat: Si
Es pot instalar sense tija: No
Clase de control inclòs: Comandament amb temporitzador
Material
Cos/Estructura: Acer
Difusor: ABS
Material de les palas: ABS
Acabats
Difussor: Opal
Acabats de les palas: Marró Fosc
Característiques lumíniques
Font de llum inclosa: Si
Font de llum: SMD LED
Temperatura de color regulable: Si
LM: 2250Lm
CRI: >80
Rang temperatura de color: 3000 - 4000 - 6000K
Cotes
Descàrrega de fitxers
Descàrregues de fitxers
Instruccions
Fitxa tècnica
Instruccions
Imatges
Descarregar
Descarregant fitxer. El procés pot durar fins un minut. Si us plau espera.