IniciCol·leccióVENTILACIÓSENSE LLUMSostreKAUAI XL Ventilador marró SMART
KAUAI XL Ventilador marró SMART
Ref: 34200WP
Descatalogat
KAUAI és un ventilador de sostre marró i llarg ideal per a espais a partir de 28m2. De disseny senzill i atemporal, aquest ventilador amb motor DC funciona accionat per comandament a distància amb programador. Disposa de 6 velocitats regulables amb un consum de 13-17-21-36-54W i 79-86-93-110-126 revolucions per minut segons velocitat. KAUAI disposa de funció inversa. També compta amb la tecnologia SMART FAN, que li permetrà controlar-ho amb l'aplicació WiZ. Funciona amb WIFI 2.4 GHz i desenvolupa les mateixes funcionalitats que el comandament a distància. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri. Recorda que és necessari afegir el receptor Smart Ref. 34150, que no ve inclòs.
Col·lecció
Llisca per veure més
Funció inversa
Gràcies a la funció inversa podràs canviar el sentit de gir de les aspes del ventilador i usar-lo tant a l'estiu com a l'hivern. A l'estiu, ajudant a aconseguir un ambient fresc i a l'hivern millorant l'eficiència del sistema de calefacció en fer circular l'aire calent que s'acumula en els sostres.
Motor DC
El motor de corrent continu o motor DC es caracteritza per tenir un consum de fins a un 70% més baix dels ventiladors convencionals, comparable al d'una bombeta LED. Són ventiladors super silenciosos durant el seu funcionament. També es caracteritza per la seva rapidesa a l'hora d'executar accions d'arrencada, acceleració, desacceleració i atur i té un control precís de la velocitat. Els motors són més lleugers el que faciliten la instal·lació. Dissipen millor la calor allargant la seva vida útil enfront dels ventiladors convencionals.
Diàmetre
És molt important triar la dimensió correcta del ventilador tenint en compte la grandària de l'habitació. Aquest ventilador talla "XL" és ideal per a estades superiors als 28 m² ja que té un diàmetre de més de Ø165 cm.
Velocitat
Aquest ventilador disposa de 5 velocitats, la qual cosa permet trobar sempre la més adequada segons la necessitat del moment, amb un consum i revolucions per minut diferents segons velocitat (consultar en les característiques tècniques).
Ventilador amb control intel·ligent
Controla el teu ventilador amb l'aplicació WiZ. Aquest control intel·ligent disposa de les mateixes funcionalitats que un comandament a distància. Funciona amb WIFI 2.4 GHz. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri.
Manera d'accionar el ventilador
Compta amb un comandament a distància programable que et permetrà controlar el teu ventilador d'una forma més còmoda i senzilla.
Tijas incloses en caixa
Aquest ventilador inclou 2 tijas addicionals amb una longitud de 125 i 250mm.
Característiques tècniques
Fitxa tècnica Instruccions
Especificacions
Accesoris
Especificacions
Característiques generals
Equip elèctric
Característiques generals
Fixació: Sostre
Classe: I
IP: 20
Voltatje: 100V-240V
Hercios: 50/60HZ
W: 13,4-17-20-35-54
RPM: 79-86-93-110-126
Fluxe d'aire (m3/min): 254.85
Funció inversa: Si
Clase de motor: DC
Nº de palas: 3
Palas reversibles: No
Sostre inclinat: No
Es pot instalar sense tija: No
Clase de control inclòs: Comandament amb temporitzador+Alexa/Google/Siri
Material
Cos/Estructura: Acer
Material de les palas: Fusta
Acabats
Acabats de les palas: Pi
Información adicional
Longitud de les tiges adicionals: 125-250mm
Accesoris
Cotes
Veure projecció 3D
Carregar experiència interactiva
Descàrrega de fitxers
Descàrregues de fitxers
Instruccions
Fitxa tècnica
Instruccions
Imatges
Fitxers tècnics
2D / 3D
BIM
Descarregar
Descarregant fitxer. El procés pot durar fins un minut. Si us plau espera.