IniciCol·leccióVENTILACIÓAMB LLUMSostreCOCOS L Ventilador blanc DC SMART
COCOS L Ventilador blanc DC SMART
Ref: 33548WP
Ventilador de sostre amb llum. POROS té motor DC ideal per habitaciones més grans de 17,6m2. Fabricat en metall i pales de fusta. Accionat per comendament a distància (inclòs). Disposa de 6 velocitats regulables. Flux d’aire: 246 m3 min / 6244 CFM. Controla el teu ventilador amb l’aplicació WiZ. Funciona amb WIFI 2.4 GHz i desenvolupa les mateixes funcionalitats que el mandament a distància. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri. Recorda que és necessari afegir el receptor Smart Ref. 34150-11, que no ve inclòs.
Col·lecció
Llisca per veure més
Funció inversa
Gràcies a la funció inversa podràs canviar el sentit de gir de les aspes del ventilador i usar-lo tant a l'estiu com a l'hivern. A l'estiu, ajudant a aconseguir un ambient fresc i a l'hivern millorant l'eficiència del sistema de calefacció en fer circular l'aire calent que s'acumula en els sostres.
Motor DC
El motor de corrent continu o motor DC es caracteritza per tenir un consum de fins a un 70% més baix dels ventiladors convencionals, comparable al d'una bombeta LED. Són ventiladors super silenciosos durant el seu funcionament. També es caracteritza per la seva rapidesa a l'hora d'executar accions d'arrencada, acceleració, desacceleració i atur i té un control precís de la velocitat. Els motors són més lleugers el que faciliten la instal·lació. Dissipen millor la calor allargant la seva vida útil enfront dels ventiladors convencionals.
Diàmetre
És molt important triar la dimensió correcta del ventilador tenint en compte la grandària de l'habitació. Aquest ventilador talla "L" és ideal per a estades d'entre 17,6 i 28 m².
Velocitat
Aquest ventilador disposa de 6 velocitats, la qual cosa permet trobar sempre la més adequada segons la necessitat del moment, amb un consum i revolucions per minut diferents segons velocitat (consultar en les característiques tècniques).
Ventilador amb control intel·ligent
Controla el teu ventilador amb l'aplicació WiZ. Aquest control intel·ligent disposa de les mateixes funcionalitats que un comandament a distància. Funciona amb WIFI 2.4 GHz. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri.
Temperatura de color
Aquest ventilador disposa d'una temperatura de color de 3000K el que et proporcionarà una llum càlida.
Instal·lació per a sostres inclinats
Apte per a sostres inclinats, permetent que la tija caigui verticalment de manera que el ventilador sempre queda pla amb respecte al sostre i assegura el millor funcionament i confort.
Característiques tècniques
Fitxa tècnica Instruccions
Especificacions
Accesoris
Especificacions
Característiques generals
Característiques lumíniques
Característiques generals
Fixació: Sostre
Classe: I
IP: 20
Voltatje: 220V-240V
Hercios: 50/60Hz
Potència Màx.: 20W
W: 7-10-13-17-24-29
RPM: 66-88-104-115-138-146
Fluxe d'aire (m3/min): 234
Funció inversa: Si
Clase de motor: DC
Nº de palas: 5
Palas reversibles: No
Sostre inclinat: Si
Es pot instalar sense tija: No
Clase de control inclòs: MANDO A DISTANCIA + ALEXA/GOOGLE HOME/SIRI VOICE COMMAND
Material
Cos/Estructura: Acer
Difusor: PC
Material de les palas: ABS
Acabats
Difussor: Opal
Acabats de les palas: Blanc
Característiques lumíniques
Font de llum inclosa: Si
Font de llum: SMD LED
Temperatura: 3000K
LM: 1600lm
CRI: >80
Classificació energètica: E
Accesoris
Cotes
Descàrrega de fitxers
Descàrregues de fitxers
Instruccions
Fitxa tècnica
Instruccions
Imatges
Descarregar
Descarregant fitxer. El procés pot durar fins un minut. Si us plau espera.