IniciCol·leccióVENTILACIÓAMB LLUMSostreCENTURY LED Ventilador níquel mat DC SMART
CENTURY LED Ventilador níquel mat DC SMART
Ref: 33554WP
Descatalogat
Ventilador de sostre blanc i amb llum SMD LED 15W 3000K. El seu estil modern i les pales aerodinàmiques li donen un aspecte estilitzat perfecte per habitacions grans, de més de 17,6m2. Accionat per comandament a distància, inclòs. Aquest ventilador de sostre amb motor DC disposa de 6 velocitats regulables amb un consum de 4.7-7.6-11.6-17-24.8-35W i 60-80-95-110-125-140 revolucions per minut segons velocitat. Aquest ventilador té funció inversa estiu-hivern, pel que podrà utilitzar-lo també a l’hivern millorant la eficiència del seu sistema de calefacció. Flux d’aire: 233.41 m3 min / 8243 CFM. Apte per a sostre inclinat. Controla el teu ventilador amb l’aplicació WiZ. Funciona amb WIFI 2.4 GHz i desenvolupa les mateixes funcionalitats que el mandament a distància. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri. Recorda que és necessari afegir el receptor Smart Ref. 34150, que no ve inclòs.
Col·lecció
Llisca per veure més
Funció inversa
Gràcies a la funció inversa podràs canviar el sentit de gir de les aspes del ventilador i usar-lo tant a l'estiu com a l'hivern. A l'estiu, ajudant a aconseguir un ambient fresc i a l'hivern millorant l'eficiència del sistema de calefacció en fer circular l'aire calent que s'acumula en els sostres.
Motor DC
El motor de corrent continu o motor DC es caracteritza per tenir un consum de fins a un 70% més baix dels ventiladors convencionals, comparable al d'una bombeta LED. Són ventiladors super silenciosos durant el seu funcionament. També es caracteritza per la seva rapidesa a l'hora d'executar accions d'arrencada, acceleració, desacceleració i atur i té un control precís de la velocitat. Els motors són més lleugers el que faciliten la instal·lació. Dissipen millor la calor allargant la seva vida útil enfront dels ventiladors convencionals.
Diàmetre
És molt important triar la dimensió correcta del ventilador tenint en compte la grandària de l'habitació. Aquest ventilador talla "XL" és ideal per a estades superiors als 28 m² ja que té un diàmetre de més de Ø165 cm.
Velocitat
Aquest ventilador disposa de 6 velocitats, la qual cosa permet trobar sempre la més adequada segons la necessitat del moment, amb un consum i revolucions per minut diferents segons velocitat (consultar en les característiques tècniques).
Ventilador amb control intel·ligent
Controla el teu ventilador amb l'aplicació WiZ. Aquest control intel·ligent disposa de les mateixes funcionalitats que un comandament a distància. Funciona amb WIFI 2.4 GHz. És compatible amb Alexa, Google assistant i Siri.
Manera d'accionar el ventilador
Compta amb un comandament a distància que et permetrà controlar el teu ventilador d'una forma més còmoda i senzilla.
Temperatura de color
Aquest ventilador disposa d'una temperatura de color de 3000K el que et proporcionarà una llum càlida.
Diferents acabats disponibles
Aquest ventilador de sostre té diferents opcions d'acabats. Descobreix tota la família!
Instal·lació per a sostres inclinats
Apte per a sostres inclinats, permetent que la tija caigui verticalment de manera que el ventilador sempre queda pla amb respecte al sostre i assegura el millor funcionament i confort.
Característiques tècniques
Fitxa tècnica Instruccions
Especificacions
Accesoris
Especificacions
Característiques generals
Característiques lumíniques
Característiques generals
Fixació: Sostre
Classe: I
IP: 20
Voltatje: 100V-240V
Hercios: 50/60HZ
Potència Màx.: 15W
W: 5-8-12-17-25-35
RPM: 60-80-95-110-125-140
Fluxe d'aire (m3/min): 233.41
Funció inversa: Si
Clase de motor: DC
Nº de palas: 8
Palas reversibles: No
Sostre inclinat: Si
Es pot instalar sense tija: No
Clase de control inclòs: Alexa/Google/Siri
Material
Cos/Estructura: Acer
Difusor: PMMA
Material de les palas: Alumini
Acabats
Difussor: Opal
Acabats de les palas: Gris
Característiques lumíniques
Font de llum inclosa: Si
Font de llum: SMD LED
Temperatura: 3000K
LM: 1200Lm
CRI: >80
Accesoris
Cotes
Descàrrega de fitxers
Descàrregues de fitxers
Instruccions
Fitxa tècnica
Instruccions
Imatges
Descarregar
Descarregant fitxer. El procés pot durar fins un minut. Si us plau espera.