VERSUS i FUTURE en la Finca Santiago Restaurante

La FUTURE i les sobretaules d’exterior VERSUS. L’obra de Aquest canvi respon a la necessitat de poder oferir esdeveniments i càterings en el pati i la terrassa. Aquest restaurant situat a Murcia disposa d’un ampli espai verd i una bonica terrassa on les taules es distribueixen al llarg d’aquestes dos espais. En les parets exteriors FUTURE il•lumina de forma uniforme l’espai mentre que la il•luminació puntual és responsabilitat de VERSUS. Les sobretaules s’han col•locat sobre les estructures per convertir-les en làmpades de peu. Aquest tipus d’il•luminació no es molt usual en els espais a l’aire lliure i es per això que la seva originalitat crida l’atenció. FUTURE VERSUS li dóna un toc càlid a l’espai no només amb les sobretaules si no també amb els peus. La làmpada té un protagonisme subtil que cobra vida al encendres. Un dels espais amb més encant és la piscina ja que VERSUS llueix i enlluerna de forma especial. Versus en la zona de piscina La bodega, un altre dels espais renovats, llueix bombetes LED de filament. La llum de tons càlids contrasta amb el sostre de fusta i els materials de la barra i les taules. L’estil minimalista de la il•luminació ressalta l’espai i li dona un aspecte confortable. MC Estudio ha creat un ambient elegant i sobri que contrasta amb la riquesa de l’estructura de la finca. La il•luminació encaixa a la perfecció amb aquest aire cosmopolita i seré que envolta a la Finca Santiago Restaurante. bombillas LED filamento
(Commenting: OFF)

Làmpades de disseny Faro al New Hotel Colon

Les làmpades de disseny Vesper, Link i Sweet són les encarregades de la il•luminació de les habitacions del New Hotel Colon de Mataró. El projecte de reforma d’aquest hotel és el resultat del treball i la col•laboració dels estudis d’interiorisme Concepció Padilla i Estudio Onikot. lampara_sweet_habitacion_new_hotel_colon “Funcionalitat a la vegada que elegància i excel•lència en tots els seus racons”, així és com es conceptualitza l’hotel i els nostres models casen a la perfecció amb aquesta premissa. Les làmpades escollides per les 48 habitacions de l’hotel formen part del nostre catàleg The Collection, on es recullen tots els models d’autor. lampara_vesper_habitacion_new_hotel_colon Els aplics de disseny Sweet i Link, d’Estudi Ribaudí, i l’aplic amb lector Vesper de Nahtrang son els encarregats de donar calidesa en la il•luminació d’aquests espais. Làmpades elegants, però també pràctiques i funcionals que, col•locades en les capçaleres dels llits, resolen el problema de l’espai en les tauletes. lampara_lass_baño_habitacion_new_hotel_colon A més a més d’aquests aplics de disseny, altres làmpades Faro s’han emprat en la reforma d’aquest hotel. Entre altres, es poden trobar els aplics Lass en els banys de les habitacions o empotrables per il•luminació general. També els aplics d’exterior Newport, dissenyats per Estudi Ribaudí, il•luminen l’entrada i li donen un toc d’inspiració nàutica a aquest hotel situat a tan sols 150 metres de la platja.
(Commenting: OFF)

RING i PLUMA en l’Hotel Lux

Renovar-se o morir. L’Hotel Lux en Santiago de Compostela és un projecte portat a terme per F1 Proxectos Interiorismo. El repte va ser convertir un edifici de vivendes en un hotel amb 44 habitacions. pluma hotel lux L’eix principal d’aquest establiment és la llum, un eix integrador que uneix tots els ambients i els hi dóna continuïtat. Una de les zones més curioses és la recepció. Al tractar-se d’un antic edifici no disposaven de molt espai pel mostrador. La solució? Donar-li la volta. Una petita sala d’estar penja del sostre, mentre que la recepció esta il•luminada per la nostra làmpada PLUMA LED en or i negre. Hotel Lux Santiago Els dos patis interiors donen llum de forma constant, tant de dia com de nit, als diferents racons comuns. Les habitacions, de gran importància per un hotel, es caracteritzen per les línies pures i els colores serens. Mobiliari minimalista i lleuger, perfecte per convidar al descans. RING en el cabecero de las habitaciones Per il•luminar la capçalera, el nostre aplic RING, dissenyat per Manel Lluscà i amb tecnologia LED, decora les habitacions i les dota de una llum càlida adient. Tots els elements conviden al descans i a la relaxació en aquest hotel.
(Commenting: OFF)

LINK il•lumina con elegància el Pol&Grace Hotel

L’habitació es un lloc important sobretot si es tracta d’un hotel. Pol&Grace compte amb habitacions de llits confortables i capçaleres il•luminades per l’aplic LINK.

Link en las habitaciones de Pol&Grace Hotel

Una làmpada dissenyada per Estudi Ribaudí, d’estil minimalista i llum enfocada, perfecte per llegir al llit, il•luminar l’habitació al capvespre o estar estirat al llit sense la molèstia d’una llum directe. A més a més, LINK combina perfectament amb l’estil d’aquest hotel de 4 estrelles. Cada habitació fa referència a una temàtica de la ciutat comtal i como no podia ser de cap altre manera compte amb Faro Barcelona, una firma amb ADN barceloní. En ple cor del barri de Sant Gervasi- Sarrià es situa aquest hotel, el principal objectiu del qual es fer sentir a l’hoste com si estigues a casa. Amb aquesta premissa neix aquest allotjament que pretén donar al viatger un tracte proper i confortable. El seu amor confés per Barcelona fa que cada una de les plantes tingui una temàtica diferent relacionada amb la ciutat: història, oci, cultura, sensacions, etc. Les zones comuns conviuen amb les habitacions, un clar exemple de que aquest hotel promou la convivència i vol que l’estança sigui un record no només de la ciutat si no també de la gent.

Link en el lobby de Pol&Grace Hotel

En el lobby de l’hotel podeu trobar una altra de los nostres làmpades LINK, en aquest cas el peu. Una bona opció per transmetre calidesa sense perdre estil. El disseny de LINK el converteix en l’opció perfecte per il•luminar una zona de lectura o formar part de la zona comú on els hostes es relaxen després d’una dura jornada de turisme. El lobby es divideix en 4 zones: Blackboard es centra en els punts d’interès, una ruta alternativa per conèixer Barcelona; la Llibreria on al deixar un llibre pots agafar un altre; la Zona d’Exposició amb obres d’artistes locals i finalment l’espai Do It Yourself. Entre les seves parets, acabades de reformar, es respira un aire de tranquil•litat, modernitat i cosmopolitisme. Colors neutres, blancs i negres i espais amplis amb finestrals per no perdre’t ni un moment de la vida barcelonina. Blackboard Pol&Grace es el somni de una jove parella amb una gran passió per Barcelona. Pol és barceloní, arquitecte i li encanten els horts urbans; Grace és una jove londinenca enamorada dels llibres i molt detallista. La combinació d’ambdós es aquest hotel.
(Commenting: OFF)

Winch il•lumina La Faràndula

La Faràndula es un local de tapes situat a Platja d’Aro (Costa Brava, Catalunya). L’estil de l’establiment té un aire vintage i industrial, una barreja de peces originals amb objectes funcionals.

Projectes Faro Barcelona

La il•luminació juga un paper important, transmet calidesa, originalitat i a l’hora fa destacar les peces úniques amb les que compte el local, per això la seva elecció en il•luminació va ser WINCH. La làmpada de pesos WINCH enllumena una de les zones més característiques d’aquest restaurant i l’ajuda aconseguir un ambient càlid i agradable. Aquest model permet regular l’alçada de la lluminària i fa que destaqui la paret plena de fotografies de personatges il•lustres dels anys 40 i 50. L’estructura metàl•lica contrasta amb la serenitat de les imatges i ho diferencia de la resta.

Winch il·lumina La Faràndula

Els miralls amb diferents marcs, colors i mides fan que el reflex de la llum es distribueixi i li dóna al local una sensació d’amplitud i serenitat. La conjugació d’aquesta combinació d’elements, similars però molt diferents entre si, també es pot apreciar a la zona de la barra. El canvi en la llum i el disseny permet diferenciar l’espai amb més moviment d’aquell que ofereix tranquil•litat. Paper pintat, fusta i ceràmica conviuen amb altres materials més industrials com el maó i el ferro. La Faràndula uneix materials freds i càlids, dota a l’espai de vida i el conjunt té una reminiscència als locals d’oci nocturns dels anys 50 però amb la modernitat i comoditat del segle XXI.
(Commenting: OFF)