Benvinguts a Espai Princesa

Fa uns dies vam inaugurar oficialment Espai Princesa, un showroom en el centre de Barcelona.

Pensat per a ser un espai de co-creació on sentir i viure els valors de la marca, és un lloc versàtil amb una exposició dels millors dissenys de lluminàries i de ventiladors de Faro Barcelona. El disseny, de Pedra Paper Tijera, està basat en unes estructures mòbils permetent adequar l’espai a les necessitats concretes de cada moment.

Proximitat, benestar i funcionalitat. Espai Princesa és un lloc per a sentir, compartir i aprendre. És el punt de trobada i d’intercanvi d’idees tant per a professionals consolidats, talents emergents i estudiants de disseny, que es desenvoluparà amb cicles d’activitats, exhibicions artístiques, tallers, presentacions i molt més.

Situat en el cor del barri del Born de Barcelona – al carrer Princesa, 52 -, la rehabilitació de l’espai ha estat conservar l’estructura original de l’edifici que data de 1872, i dotar-lo d’elements que transmetin avantguarda i modernitat, conceptes concordes amb els valors de Faro. L’espai, amb més de 800m2, conviu amb l’emblemàtica botiga d’il·luminació BioscaBotey, adquirida pel grup en 2011. Podeu veure més imatges de la inauguració en el nostre perfil de Pinterest