Bed & Blue, el bed and breakfast de Barcelona

Hi ha projectes que neixen de la il·lusió i van prenent forma poc a poc. Això és el que va passar amb aquest establiment. El seu propietari va comprar dues plantes de un edifici de Barcelona amb el somni de poder regentar un Bed & Breakfast.

Va comptar amb l’ajuda de Nook Architects per portar a terme les dos fases del projecte. Primer, convertir la part de dalt en un habitatge i familiaritzar-se amb el barri. Un cop aconseguit, treballar per poder complir el seu somni.

 cocina-charlotte-colgante Per fer realitat aquest projecte, Nook Architects van idear l’estructura final que tindria l’establiment i també van pensar en les habitacions senzilles que podessin encaixar en la fase final.

Una de les coses que més ens crida l’atenció és el color blau que impregna les habitacions. En la cuina, per exemple, el penjant CHARLOTTE presideix la zona i il·lumina la cuina oberta amb menjador, creant un espai lliure d’ombres. Per suplir la zona que queda més obscura, on el troba la campana i la vitroceràmica, l’aplic CUP-1 de color blanc ajuda a complimentar la il·luminació general d’aquesta zona.

 cup-1-aplique En el dormitori el blanc és el rei, i l’aplic OVO, que pot ser regulat per adaptar el feix de llum a les diferents necessitats, s’integra perfectament amb la paret creant un espai diàfan i net, ideal pel descans.

ovo-ilumina-el-dormitorio Els banys de color blau turquesa representen la part més funcional de l’edifici, ens recorden els de un gimnàs, però amb certs tocs per sentir-se com a casa. La il·luminació es crea gràcies als encastables que permeten enlluernar de forma uniforme i reforçar la funcionalitat que es buscava.

habitacion-bed-blue Bed&Blue compte amb 6 habitacions dobles amb bany i balcó o pati exterior, un petit office per esmorzars i una zona comú a la plata baixa per donar la benvinguda als hostes.