Il·luminació general en un habitatge de la Castellana

El plafó rodó SVEN il·lumina un habitatge del passeig madrileny de la Castellana. Una nova llar que ha reformat per complet l’estudi Romero&Montoya i que també ha comptat amb l’empotrable de sostre FRESH. L’edifici va ser construït en els anys 50 i l’habitatge comptava amb un llarg passadís fosc que distribuïa les diferents estades. Per a obrir-ho a la llum natural, els arquitectes han unit les estades comunes en la part de la façana més lluminosa, i han deixat les habitacions en l’altra.

Per a reforçar lluminicament les diferents zones d’aquest menjador-cuina obert, han comptat amb el plafó SVEN, un aliat per a la il·luminació general que ajuda a augmentar la sensació d’amplitud, altura i lluminositat. A les habitacions i els banys, més baixos a causa del fals sostre, han comptat amb el model encastat FRESH.
(Commenting: OFF)

Una òptica a València amb il·luminació de Faro Barcelona

La làmpada penjant MINE SPACE il·lumina un dels racons de la nova Òptica Climent a Burjassot, València. Forma part de l’elecció dels interioristas de Studio Lyke, que han dissenyat un espai amb l’objectiu de “acostar el producte al client”. Per a això han creat una façana de vidre transparent convertint l’interior en el perfecte aparador. A simple vista es poden contemplar els expositors (laterals i un central) amb les novetats de productes, i, a continuació, les zones d’atenció amb taulell, taules i cadires.

És just el racó “de trobada” amb els clients la zona que il·lumina la col·lecció de llums penjants MINE SPACE, de Nahtrang. Gràcies a la idea inicial de crear composicions segons les necessitats, a l’Òptica Climent podem trobar la versió unitària i dos dobles, totes en acabat gris. Fotografia: Jordi Díaz
(Commenting: OFF)

MINE i un pis amb molta historia

“Buscar llevar les capes d’anys de modificacions i retornar-los la seva neciesa”, era, en paraules del interiorista Cosma Mussachio, l’objectiu principal del projecte Vilardell.

Ens trobem en el barri de Sants de Barcelona, en un pis construït l’any 1902 amb tres entrades de llum natural, un ampli menjador, cuina, un bany i tres habitacions grans, una d’elles amb balcó i vestidor. Mussachio ha aconseguit rescatar els materials originals i simplificar el disseny de tot l’habitatge. Ara queden a la vista parets, bigas i un sòl hidràulic preciós en la cuina i els passadissos.

En un dels dormitoris principals és el llum penjant MINE la que penja de tots dos costats del llit i s’integra en una habitació de tons clars. La paret que actua com a capçal es degrada amb materials originals i la combinació de tots dos elements li dóna un aire modern i únic. El llum dissenyat per Nahtrang té elements de fusta que aporten calidesa i projecta una llum càlida perfecta per a la il·luminació d’un dormitori com aquest.
(Commenting: OFF)

Il·luminar les nits d’estiu

A Polop de la Marina, València, els arquitectes Larcosta han dissenyat diferents models d’habitatge en un relaxat barri perfecte per a passar les vacances d’estiu.

Entrem a la casa “Julieta&Romeo”, una parcel·la de 628m2 amb dos pisos, piscina, jardí i diferents terrasses. Un espai d’habitacions grans i obertes que integra l’exterior i s’aprofita de la llum natural.

Els dormitoris també són amplis i funcionals. Els armaris s’integren en les parets que al seu torn separen els diferents espais, i, els llits, estan il·luminats amb dos aplics de Faro Barcelona: LINK en acabat bronze i MITIC. Com hem comentat, l’exterior juga un paper molt important i està pensat per a acollir hores de descans, menjars, jocs i migdiades. Per a il·luminar la taula de la terrassa, Larcosta ha tornat a confiar en Faro Barcelona amb la pantalla per a exterior MISTU, que queda perfectament integrada com a làmpada penjant en el sostre del porxo i acompanya l’espectacular vista de la piscina i el paisatge. Fotografies de Peter Foldiak
(Commenting: OFF)

Una gran reforma a Valladolid

L’estudi de disseny Bespoke ha estat l’encarregat de reformar un habitatge ampli a Valladolid, i per a això, ha usat la il·luminació tècnica de Faro Barcelona.

L’objectiu d’aquesta reforma, l’espai de la qual compta amb 99m2, era combinar l’espai privat de la família i les zones àmplies per a reunions i convidats. El resultat és un pis amb tres dormitoris, tres banys, una cuina aïllada i un saló/menjador amb forma de L.

La il·luminació ha jugat un paper fonamental en aquesta casa d’estil minimalista i modern, on la fusta és la gran protagonista. Per a donar-li el seu “poder” Bespoke ha triat les tires de LED de Faro Barcelona per a “reforçar la posició de les bigues”, també darrere del moble principal i sota el banc de fusta del saló, les fornícules i els miralls dels banys. Les tires LED emeten llum càlida i permeten il·luminar sense enlluernar. Són una bona solució per a ressaltar objectes i espais passant desapercebudes. De Faro Barcelona també trobem els empotrables orientables HYDE com a il·luminació general en tot l’habitatge i en acabat negre en els banys, el plafó REL-P en el centre de la cuina i el llum TEN en acabat negre. Fotografies de Cesar Prados.
(Commenting: OFF)

Minimalisme tropical en una casa amb molts records

L’interiorista romanès David Raymond es va proposar fa un any reformar la part inferior de la seva casa familiar.

Es tracta d’un espai de 58 metres quadrats al qual li ha donat una segona vida amb una mescla d’estils amb molta personalitat: el “minimalisme tropical”. La reforma, que ha deixat a la vista un enorme espai obert, s’ha dut a terme amb la fusta al terra, sostre i alguna paret com a material protagonista. Un enorme arc separa l’entrada dels diferents espais de descans i alhora, manté aquest esperit antic de casa de camp. Raymond ha distribuït l’habitació amb diferents zones de relax i lectura que ha combinat amb mobles diferents, una paret verda i decoració. En un d’aquests racons es troba la làmpada de peu en acabat bronze LINK, perfecta per a dirigir la llum a un punt concret i ajudar a la lectura.

De Faro Barcelona també ha usat els projectors FUGA en color negre com a il·luminació general.

Una reforma amb molta personalitat pensada per a guardar, de nou, molts records familiars.
Informació de la reforma
Nom del projecte: Parent House
Localització: Brasov, Rumanía
Dissenyador: David Raymond
Distribuïdor: Urmet
(Commenting: OFF)

Els enviaments sostenibles són possibles amb Faro Barcelona i Nozama Green

Fa uns mesos vam tancar l’acord de col·laboració amb Nozama Green, l’empresa que fa possible els lliuraments sostenibles de les nostres comandes gràcies a l’ús de vehicles lliures d’emissions.

Amb Nozama Green també facilitem a tots els nostres clients la recollida d’embalatges i residus domèstics perquè es reciclin de manera correcta i no acabin en els nostres mars o boscos.

Aquest nou servei respon al nostre compromís amb el medi ambient i les ganes de continuar avançant en un dels nostres valors més importants: la sostenibilitat. Nozama Green és una empresa experta en el reciclatge, ocupant-se que aquest es realitzi de la forma correcta. Aquesta labor la realitzen persones en risc d’exclusió social amb l’objectiu de donar-los un treball i una vida digna.

Amb plans d’ampliar l’àmbit d’aplicació a altres ciutats, aquest servei està disponible a Barcelona. L’objectiu és contribuir en la reducció de residus i emissions nocives per al medi ambient i així cuidar del nostre planeta.
(Commenting: OFF)

Un estiu interminable

Diu l’equip de Egue i Seta que en aquesta casa “viu l’estiu i no s’avorreix”. Segurament per això l’estudi d’arquitectura ha titulat el projecte “Summermode”.

Es tracta d’un habitatge de 209m2 a Corbera de Llobregat, Barcelona, pensada per a descansar i recuperar-se. L’objectiu de la reforma ha estat acostar l’entorn de la piscina i el jardí a l’interior perquè tots els espais estiguin accessibles de manera igual.

El resultat és un increïble habitatge de dues plantes, d’espais oberts i decoració moderna i funcional. I encara que ens perdríem en qualsevol racó, ens hem fixat en com la làmpada LE VITA il·lumina la zona del sofà de l’estudi i el model VERSUS el porxo i el jardí. La primera forma part de la col·lecció amb el mateix nom de Nahtrang i la segona és un disseny de Pepe Llaudet. VERSUS és un llum d’exterior de sobretaula, però en aquest projecte la veiem convertida en un llum de peu instal·lat amb l’estructura. Una molt bona opció per a deixar a la llum a la mesura del sofà i, per tant, de les persones que gaudiran d’ell. Fotografia: Vicugo Studio
(Commenting: OFF)