Amb vistes a la Giralda

Recorrem el centre històric de Sevilla per a entrar en el nou projecte de remodelació dels arquitectes Jimenez & Linares.

En aquesta increïble ubicació es troba un pis de 150m2 amb vista a la Giralda i al Pati dels Tarongers, que compta amb petits patis de llum i un disseny ‘que ret homenatge a les façanes de l’arquitectura civil del barroc sevillà’.

Per a donar contrast a aquesta idea també s’han buscat espais clars i relaxats com els dormitoris, on il·luminant els dos costats dels llits s’ha usat l’aplicació LINK en acabat també blanc. Gràcies a la seva rotació, és un llum perfecte com a auxiliar del llit. En general, els aplics de Faro Barcelona han estat una bona solució pels arquitectes, que han apostat pel disseny més elegant de Nahtrang, SUAU, en acabat or per als banys. Emet una llum càlida, també permet la rotació i porta integrat un interruptor en la base.

Els aplics són solucions de disseny i estil que ‘alliberen’ espai i que permeten fixar llum en un punt més exacte. S’integren en la decoració i permeten major comoditat en el seu ús.