ALP il·lumina un jardí renovat

L’estudi d’arquitectura interior Minuscula ha estat l’encarregat de dissenyar la part exterior d’un doble habitatge en el Garraf.

L’objectiu principal d’aquesta obra era unir dues cases adossades, amb els seus respectius jardins, en una sola i així aprofitar els nous espais per canviar els accessos a l’habitatge i reorganitzar la part exterior. Per il·luminar la nova organització, l’estudi ha comptat amb l’aplic ALP, que rodeja el mur exterior de tot el recinte i que acull la zona de piscina, d’oci, de menjador, el garatge i l’entrada principal. És la llum general de tota la part exterior, una aplic que compta amb la tecnologia LED i que projecta un feix de llum en la part inferior i en la superior. Amb la mateixa intenció s’han instal·lat estaques al voltant de tota la gespa, un recurs molt comú en jardins que permet il·luminar i camuflar les lluminàries entre la vegetació. En aquest jardí les plantes i els arbres també serveixen per oferir la privadesa desitjada.

Dins de l’habitatge Minuscula també ha comptat amb un altre disseny Faro: la làmpada penjant PAM, que il·lumina l’illa central de la cuina i que va d’acord amb el disseny modern i minimalista de tota l’estada i en general, del projecte.